info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Online radionice u sklopu projekta AgroSTEM

15.07.2022.

Udruga za ruralni razvoj Ravni Kotari započela je s provedbom online radionica u sklopu projekta AgroSTEM, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Osim Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari koja je nositelj projekta, na radionicama sudjeluju i predstavnici OCD- ova, koji su ujedno i partneri na projektu, Udruga za djecu, mlade i obitelj „Mali koraci“- Benkovac i Zajednica tehničke kulture Zadarske županije.

Radionice koje će se odvijati u sklopu projekta AgroSTEM, kako bi se osiguralo jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za aktivno uključivanje djece i mladih te opće populacije u popularizaciju STEM-a, su: Razvoj pedagoških vještina s ciljem popularizacije STEM-a, Digitalizacija kao pokretač ruralnog razvoja, Osnove programiranja i radionica Korištenje brzih terenskih metoda i inovativnih alata u poljoprivredi.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA tehnička je pomoć tijekom provedbe projekta, s ciljem povećanja korištenja sredstava EU fondova u Zadarskoj županiji putem jačanja kapaciteta regionalnog koordinatora Agencije ZADRA NOVA te kontinuiranom podrškom javnopravnim tijelima u pripremi i provedbi projekata te jačanjem kapaciteta (potencijalnih) prijavitelja u pripremi i provedbi projekata.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu