info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

STUDENTSKI DOM ”FRA LUJO MARUN” REGISTRIRAN KAO HOSTEL, APARTMAN I STUDIO APARTMAN

13.07.2022.

Rješenjima Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, poljoprivredu, ruralni razvoj i EU fondove Šibensko-kninske županije od 1. srpnja 2022. godine Studentski dom ''fra Lujo Marun'' Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu registriran je kao smještajni objekt hostel i apartman i studio apartman iz skupine ostalih ugostiteljskih objekata u kojem se može pružati usluga smještaja gostiju.

Na temelju navedenih rješenja Veleučilište će, osim temeljne djelatnosti smještaja studenata tijekom akademske godine, postojeće kapacitete studentskog doma koristiti u komercijalne svrhe u vrijeme kada studenti ne koriste studentski dom, od 16. srpnja do 31. kolovoza,  a apartmane i studio apartmane tijekom cijele godine.

Na ovaj način dom će tijekom cijele godine biti u funkciji, a Veleučilište će iznajmljivanjem soba ostvariti dodatne vlastite prihode koje će upotrijebiti za unaprjeđenje studentskog standarda. Pružanjem smještajnih usluga u studentskom domu povećava se i broj smještajnih jedinica na području grada Knina, a time i mogućnost prihvata većeg broja turista koji obilaze grad Knin.

U Hostelu „fra Lujo Marun“ nalazi se 28 jednoposteljnih i 25 dvoposteljnih soba za ukupno 78 gostiju. Apartmani i studio apartmani „fra Lujo Marun“  kategorizirani su s *** zvjezdice i imaju slijedeći smještajni kapacitet: 2 studio apartmana za 2 osobe i 3 apartmana s jednom dvoposteljnom sobom (1/2) i 1 pomoćnim ležajem, što čini ukupno 10 gostiju na stalnim posteljama i mogućnost smještaja još 3 gostiju na pomoćnim posteljama.

Prostor svojom površinom, uređenjem i modernom opremom te kvalitetom uređenja ispunjava sve uvjete za kategoriju hostela, apartmana i studio apartmana.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu