info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Radionice u sklopu projekta AgroSTEM

15.07.2022.

Održano je 15 radionica „Digitalizacija kao pokretač ruralnog razvoja“ u sklopu projekta AgroSTEM, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020., vezanim uz Razvoj digitalnih vještina s ciljem popularizacije STEM-a.

Radionicom se žele osposobiti OCD-ovi za provedbu daljnjih edukacija za popularizaciju STEM-a među djecom i mladima, te općom populacijom kako bi se potaknuo razvoj ruralnih krajeva. Teme radionica bile su: osnove Digitalnog marketinga / Internet marketinga – alati i aplikacije za promoviranje proizvoda ili brenda, osnove snimanja/obrade fotografije i videa – alati i aplikacije za kreiranje i obradu sadržaja koji se koriste u funkciji Digitalnog marketinga i promocije na virtualnim platformama, osnove online organizacije događaja – upotreba alata i aplikacija Digitalnog marketinga u kombinaciji sa alatima i aplikacijama za obradu fotografija i videa na virtualnoj platformi.

Osim Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari koja je nositelj projekta, na radionicama su sudjelovali i predstavnici OCD- ova koji su ujedno i partneri na projektu, Udruga za djecu, mlade i obitelj „Mali koraci“- Benkovac i Zajednica tehničke kulture Zadarske županije. Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA tehnička je pomoć tijekom provedbe projekta, s ciljem povećanja korištenja sredstava EU fondova u Zadarskoj županiji putem jačanja kapaciteta regionalnog koordinatora Agencije ZADRA NOVA te kontinuiranom podrškom javnopravnim tijelima u pripremi i provedbi projekata te jačanjem kapaciteta (potencijalnih) prijavitelja u pripremi i provedbi projekata.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu