info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Riječ dekanice

Poštovani posjetitelji, poštovane kolege i kolegice, dragi bivši, sadašnji i budući studenti, dobrodošli na internetsku stranicu Veleučilišta „Marko Marulić“  u Kninu!

Priča o Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu, priča je o ustanovi prepoznatljivih studijskih programa koji povezuju primarnu proizvodnju, preradu i plasman, nastala na ideji spone znanosti i gospodarstva te razvijanja poduzetničkog duha među mladima.

U 19 godina postojanja Veleučilišta, ovdašnje studije uspješno je završilo gotovo 1000 studenata, za koje se nadamo da će nastaviti doprinositi razvitku Veleučilišta kroz aktivnosti Alumni kluba.

Ponosni smo na našu ulogu u obrazovanju stručnjaka za budućnost – stručnjaka koji neće biti samo inženjeri, prvostupnici i magistri struke, nego i pravi akademski građani, intelektualci sposobni kritički promišljati i koristiti stečena znanja za boljitak svoga zavičaja i društva u cjelini.

Veleučilište obavlja stručni, istraživački i znanstveno-istraživački rad, nositelj je različitih edukacija te sudjeluje u programima cjeloživotnog učenja i obrazovanja. Obavlja i izdavačku, knjižničarsku te informatičku djelatnost vezano za temeljnu djelatnost te je društveno angažirano kroz suradnju s mnogim dionicima javnog i kulturnog života na području grada Knina, Šibensko-kninske županije i šire.

Kontinuirano ulažemo napore u kreiranje novih studijskih programa, poboljšanje sustava kvalitete i podizanje svijesti o kulturi kvalitete u visokom obrazovanju, posebice vodeći računa o stvaranju ugodnog radnog ozračja za naše zaposlenike i studente i poboljšanju studentskog standarda kontinuiranim osuvremenjivanjem  prostora Veleučilišta i Studentskog doma, osiguravanjem kvalitetne studentske prehrane i poticanjem studenata na uključivanje u aktivnosti Veleučilišta kroz nastavu, stručnu praksu, studentsko zapošljavanje i program akademske mobilnosti Erasmus+.

Dragi studenti, sigurna sam da će vam studiranje na našem Veleučilištu, uz bezrezervnu podršku svih naših zaposlenika i prirodne ljepote te povijesnu važnost našega grada Knina, ostati zabilježeno u lijepom sjećanju.

S radošću vas dočekujemo i želimo vam studentske dane ispunjene dobrim zdravljem, britkim umom te strpljivošću i upornošću koje su jamstvo uspjeha.

Dekanica:

dr. sc. Marijana Drinovac Topalović, prof. struč. stud.

U Kninu, 2. listopada 2023. godine

Želite više informacija?

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu