info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Gostovanje predstavnika Hrvatske mljekarske udruge

24.02.2020.

Tijekom posjeta dekanica Veleučilišta zajedno s prodekanicama predstavila je Veleučilište, studijske programe, stručni i znanstveni doprinos Veleučilišta posebice kroz organizaciju prve međunarodne konferencije, izložbe sira i drugih manifestacija, pozitivne primjere suradnje s gospodarstvenicima iz Šibensko – kninske županije, pozitivne primjere studenata koji su nakon završenog studija krenuli u privatne poduzetničke pothvate,  prezentirala uvjete studiranja, prednosti studiranja na Veleučilištu. Pokazali smo i uvjete studiranja kroz vrhunski studentski standard koji se prvenstveno ogleda u novom studentskom domu u neposrednoj blizini Veleučilišta, studentski restoran, moderno opremljene učionice i laboratorije, te vrhunski nastavnički kadar.

Osim Veleučilišta gosti su obišli nezaobilaznu kninsku tvrđavu, obišli stalne muzejske postave te na ovaj način predstavili i ljepote našega grada skupa s bogatom povijesnom baštinom.
Nakon turističkog obilaska obišli smo i mljekaru I –PAK našeg člana gospodarskog vijeća g. Ivana Petrovića gdje smo u ugodnom proizvodnom ambijentu obišli proizvodni proces uz stručno vodstvo tehnologa mljekare našeg završenog studenta.

I za kraj, posjetili smo i izvrsni OPG g. Mirka Validžića s kojim Veleučilište njeguje dugogodišnju suradnju i na taj način zaokružili predstavljanje Veleučilišta za čitatelje časopisa „Mlijeko i ja“. Ovim putem koristim priliku u ime Veleučilišta zahvaliti našim gostima na mogućnosti predstavljanja Veleučilišta i studijskih programa Veleučilišta kroz časopis „Mlijeko i ja“ o čemu ćemo nadamo se ubrzo čitati.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu