Dana 22. studenoga 2023. godine pod vodstvom v. d. pročelnika odjela Prehrambena tehnologija Emilije Friganović, v. pred. i mr. sc. Ljiljane Nanjara, pred., studenti stručnog prijediplomskog studija Prehrambena tehnologija koji slušaju predmete Tehnologija brašna i proizvoda od brašna, Sustavi upravljanja sigurnošću hrane, Analitika prehrambenih proizvoda i Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji posjetili su HiPP Croatia d.o.o. u Glini. Studenti i nastavnici prisustvovali su jednodnevnoj radionici koja je obuhvatila sljedeće sadržaje:
- Zakonska regulativa (preduvjetni programi, HACCP, GMP, GLP, GxPs…)
- Komercijalni standardi (BRCGS, Alergeni, robne marke)
- Organska proizvodnja
- Uzorkovanje sirovina
- Posjet proizvodnom pogonu i pratećoj infrastrukturi uključujući Mikrobiološki laboratorij i Kemijski laboratorij.
U suradnji Veleučilišta s Alumni klubom ovoj terenskoj nastavi prisustvovala je predsjednica Alumni kluba Milijana Bradaš Marinković, mag. ing.
Zahvaljujemo svim kolegicama i kolegama u HiPP Croatia d.o.o. na višegodišnjoj suradnji, na izuzetnoj profesionalnosti, srdačnosti i nesebičnom davanju znanja, a posebno zahvaljujemo timu koji nas svake godine dočeka:
- Voditeljici upravljanja kvalitetom i održivosti mr. sc. Ladislavi Klasić-Stanković, dipl. ing. biol.
- Voditeljici odjela proizvodnje Marini Krizmanić, dipl. ing. preh. teh.
- Voditeljici odjela kontrole kvalitete Suzani Gloc, dipl. ing. preh. teh.
- Voditeljici odjela istraživanja i razvoja Vesni Štibrić, dipl. ing. preh. teh.