info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Provedba studentskih anketa o zadovoljstvu studenata dostupnim resursima i zadovoljstvu stručnim, administrativnim i tehničkim službama

05.09.2022.

Poštovane studentice i studenti, u okviru ispitivanja zadovoljstva studenata uvjetima studiranja na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu usvojeni su novi anketni upitnici:

  • Anketa o zadovoljstvu studenata dostupnim resursima i
  • Anketa o zadovoljstvu studenata stručnim, administrativnim i tehničkim službama

Provedba ovih anketa ima za cilj poboljšati kvalitetu studiranja svih studenata na Veleučilištu. Radi se o novim anketnim upitnicima, no i ovaj put vaši iskreni odgovori imaju za cilj upozoriti na nedostatke i teškoće tijekom vašeg studiranja te posljedično utjecati na poboljšanja koja se tiču korištenja dostupnih resursa Veleučilišta i na rad naših stručnih, administrativnih i tehničkih službi.

Anketiranje je organizirano u holu Veleučilišta, počev od danas do kraja godine. Anketa je u potpunosti anonimna, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za poboljšanje uvjeta studiranja. Sve podatke obrađuje Ured za osiguravanje  i unapređivanje  kvalitete studiranja. Molimo Vas da odvojite par minuta i iskreno odgovorite na pitanja te ubacite popunjeni anketni listić u pripadajući sandučić postavljen u holu Veleučilišta. Vaše nam je mišljenje važno i vrijedno.

Ovim putem Vas pozivamo da  i dalje dijelite svoja iskustva, postavljate pitanja i dajete prijedloge za poboljšanja kvalitete  na sljedeću adresu elektroničke pošte: studentskisanducic@veleknin.hr

 

URED ZA OSIGURAVANJE I UNAPREĐIVANJE KVALITETE STUDIRANJA  

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu