info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

PRIOPĆENJE – Društveni centar Promina

04.12.2020.

Nakon adaptacije stare škole u Lukaru koja je završena krajem studenoga  Ekološka udruga „Krka“ krenula je s opremanjem budućeg društvenog centra Promina te uređivanjem sedme po redu Eko knjižnice igračaka koja će se nalaziti u istoimenom centru.

Prva aktivnost pod nazivom Info kampanja „Naš društveni centar Promina“  održat će ispred istoimenog centra dana 07.12.2020.g. s početkom u 11 h kako bi informirali građane o aktivnostima projekta i rada Društvenog centra Promina.

Tijekom prosinca 2020.g. održat će se i druge aktivnosti: Otvaranje eko knjižnice igračaka, radionica „Aktivna zajednica“ i filmska večer uz prikazivanje promotivnih filmova o ekologiji i  radu ekološke udruge. Navedene aktivnosti i termini održavanja  istih se nalaze u priloženom kalendaru događanja.

Stoga pozivano građane ako su zainteresirani za neke od aktivnosti iz kalendara događanja da se prijave na e mail: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr ili na tel: 099 641 3225. Prijave su obvezne  zbog ograničenog broja sudjelovanje propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

 

Također pozivano sve građane da i ubuduće prate naše objave putem web stranice (www.eu-krka-knin.hr)  i Facebook stranice ekološke udruge jer ćemo za svaki mjesec objaviti kalendar događanja te napominjemo da će centar i eko knjižnica biti otvoreni svakodnevno ( od ponedjeljka do petka ) od 8 do 16 h.

Sve navedene aktivnosti dio su projekta „Društveni centar Promina“ ( UP. 04.2.1.07.0029 ) koji sufinancira Europski socijalni fond, odobren u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Nositelj projekta je Ekološka udruga „Krka“ Knin, a partneri su Općina Promina i Veleučilište Marko Marulić Knin.  Vrijednost je projekta 1.800.680,00 kn, a trajanje provedbe projekta je  24 mjeseca od svibnja 2020. do svibnja 2022.

 

 

 

 

Kratak opis projekta:

Adaptacijom, opremanjem i uspostavom Društvenog centra Promina lokalnim udrugama će se osigurati prostor za njihovo nesmetano djelovanje i razvoj. Sve udruge sa područja Šibensko-kninske županije moći će svoje aktivnosti i programe jednostavnije provoditi na području Općine Promina. 

Društveni centar će kao „coworking“ prostor biti platforma za razmjenu znanja, umrežavanje, poticanje suradnje, kreativnosti, inovacija, i poduzetništva.

Građani i udruge moći će jednostavnije, kvalitetnije i smislenije organizirati svoje „slobodno vrijeme“. Udruge, građani i lokalna uprava imat će prostor za organiziranje radionica, predavanja, konferencija i jačanje svoje vidljivosti u zajednici.

 

 

Napomena: Sve aktivnosti  održat će se u skladu sa  preporukama Nacionalnog stožera  vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

 

 

 

Inga Kukolj

Voditeljica projekta

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu