info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Održavanje nastave na daljinu – Upute za studente

15.03.2020.

Studentima koji nemaju mogućnost pristupanja učenju na daljinu od kuće, omogućit će se boravak i korištenje računala na Veleučilištu ovisno o dostupnim resursima.

Tijekom studiranja upoznati ste s Moodle sustavom jer nastavnici s vama komuniciraju putem Moodle sustava, dostavljaju vam obavijesti, dijele s vama nastavne materijale, zadatke, zadaće, seminare i ostale materijale. U navedenom periodu nastavnici će preko Moodle sustava održavati i nastavu. Svaki nastavnik obavijestit će vas o načinu održavanja nastave i vašim obvezama na pojedinom premetu putem obavijesti Moodle sustava. Vaša je dužnost surađivati s nastavnikom i pratiti nastavu.

Također, već ste dobili obavijest od studentske službe, ali ponavljamo, molimo da provjerite ispravnost svoje AAI@EduHr oznake i zaporke i osnovne podatke o svojem elektroničkom identitetu na: https://moj.aaiedu.hr. Sve čiji su podaci neispravni ili nisu koristili/nemaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr molim da se za pomoć jave studentskoj službi putem e-maila (referada@veleknin.hr).

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu