info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Održano predavanje o marketingu na tržištu poljoprivredno prehrambenih proizvoda

21.06.2021.

U DC Promina u Lukaru, dana 16.6.2021., održano je predavanje dr. sc. Linde Martić Kuran, prof. v. š. s Veleučilišta Marko Marulić iz Knina. Zainteresiranim OPG-ovcima sa područja općine Promina približili smo i pojasnili značaj marketinga na tržištu poljoprivredno prehrambenih proizvoda. Naglasak je stavljen na potrebe malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava uzimajući u obzir i razvojnu strategiju Općine Promina. Istaknut je i značaj ekološke i održive poljoprivredne proizvodnje kao značajne tržišne niše za male proizvođače.

Predavanje Marketing PoljoprivredaUčesnici na predavanju, kako OPG-ovci tako i partneri na projektu "Društveni centar Promina", uvjereni su u korisnost predavanja. Izražena je i nada u buduću suradnju malih poljoprivrednih gospodarstava općine Promina i Veleučilišta Marko Marulić na marketinškim, ekonomskim, tehnološkim i poljoprivrednim temama. Koristi bi bila obostrane.

Održano predavanje je aktivnosti projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029) odobrenog u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu