info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Održan treći okrugli stol „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“

02.02.2023.

U ponedjeljak, 16 siječnja 2023. u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin održan je okrugli stol „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“ sa lokalnim dionicima tržišta rada na području grada Knina u okviru projekta „Ekološko-informativni centar“. Cilj okruglog stola je bio unaprjeđenje usluga za nezaposlene osobe. Zanimalo nas je kako poboljšati usluge namijenjene nezaposlenima kroz suradnju, inovativne izvaninstitucionalne usluge te dinamičan i suvremen pristup nezaposlenim osobama.

Na okruglom stolu su sudjelovali predstavnici područnog ureda HZZ-a, Pučkog otvorenog učilišta Knin, Udruge sv. Bartolomej, Veleučilišta Marko Marulić, Javne ustanove Lokalna razvojna agencija Matica, Udruge „Naše ognjište“,  Udruge za djecu i mlade „Čarobni svijet“.

Neke od tema o kojima se raspravljalo na okruglom stolu su bile: potrebe nezaposlenih osoba na području grada Knina, motiviranje nezaposlenih osoba, edukacije i programi osposobljavanja za nezaposlene, važnost neformalnog obrazovanja i razvoja mekih vještina te mjere HZZ-a u 2023. godini za obrazovanje i osposobljavanje nezaposlenih osoba, potpore za samozapošljavanje i vaučeri za obrazovanje nezaposlenih osoba.

 

Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu