Naše kolegice dr. sc. Marija Vrdoljak, prof. v. š, Sandra Mandinić, mag. ing. agr i kolega dr. sc. Marko Jelić, prof.v.š. u suradnji s kolegama s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavili su rad u prestižnom časopisu „Fermentation“ (Q1; IF: 5,123).
Vrdoljak, M; Tudor Kalit, M; Dolenčić Špehar, I; Radeljević, B; Jelić, M; Mandinić, S; Frece, J; Kalit, S. (2022): Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8, 382, 10 doi:10.3390/fermentation8080382 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni).
Pristup cjelovitom tekstu dostupan je na poveznici:
https://www.bib.irb.hr/1210959/download/1210959.fermentation-08-00382.pdf