info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Objavljen rad u prestižnom časopisu „Fermentation“

01.09.2022.

Naše kolegice dr. sc. Marija Vrdoljak, prof. v. š, Sandra Mandinić, mag. ing. agr i kolega dr. sc.  Marko Jelić, prof.v.š.  u suradnji s  kolegama s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavili su rad u prestižnom časopisu „Fermentation“ (Q1; IF: 5,123).
Vrdoljak, M; Tudor Kalit, M; Dolenčić Špehar, I; Radeljević, B; Jelić, M; Mandinić, S; Frece, J; Kalit, S. (2022): Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8, 382, 10 doi:10.3390/fermentation8080382 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni).

Pristup cjelovitom tekstu dostupan je na poveznici:
https://www.bib.irb.hr/1210959/download/1210959.fermentation-08-00382.pdf

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu