info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Ekološka udruga “Krka” – Volonterski program za studente

18.12.2023.

U sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji s partnerom na programu Veleučilištem „Marko Marulić„ u Kninu  osmislila je  i započela s provedbom volonterskog programa za studente. Cilj ovog programa je doprinos zajednici i uspostavljanje suradnje s odgojno-obrazovnim ustanovama na području odgoja za volontiranje.

Studenti i zaposlenici Veleučilišta osmislili su program u sklopu kojeg će se na Veleučilištu započeti s prikupljanjem plastičnih čepova kako bi pomogli humanitarnoj akciji za nabavku lijekova članova udruge oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec te građanima Knina omogućili odvajanje plastičnih čepova.

Program se sastoji od izrade kutije za prikupljanje plastičnih čepova, postavljanje iste u zgradu Veleučilišta, promociju i informiranje građana o akciji, održavanje i pražnjenje kutije te slanje prikupljenih čepova UOLL Čakovec. Ovom akcijom se želi pokazati solidarnost prema potrebitim, a ujedno dati svoj doprinos u očuvanju prirode i okoliša.

Stoga pozivamo sve studente, zaposlenike i ostale građane da odvajaju sve vrste plastičnih čepova i podrže ovu akciju.

Prikupljene plastične čepove možete odložiti u kutiju koju su uredili studenti i volonteri te se nalazi u holu Veleučilišta Marko Marulić u Kninu na adresi: Petra Krešimira IV 30, Knin.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu