info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

Društveni centar Promina – treća fokus grupa

21.10.2020.

U sklopu projekta „Društveni centar Promina“ dana 16.10.2020. održana je treća i zadnja predviđena fokus grupa u svrhu izrade strategije sudjelovanja građana u procesu upravljanja prostorima u javnom vlasništvu Općine Promina. Na fokus grupi s predstavnicima kninskog veleučilišta raspravljalo se o potrebama zajednice i lokalnog stanovništva na području Općine Promina sa stajališta Veleučilišta Marka Marulić Knin u svrhu izrade strategije sudjelovanja građana.

Na održanoj fokus grupi sudionici su raspravljali na koji način, kroz provedbu aktivnosti projekta, volonteri uključeni u projekt mogu dati doprinos uključivanju građana i samoj izradi strategije. Predstavnice veleučilišta dale su zanimljive prijedloge za organizaciju raznih aktivnosti od strane studenata nakon obnove Društvenog centra Promina. Fokus grupa održana je u ugodnom ambijentu te je dogovoreno da će se u skorom vremenu održati sastanak i sa studentima kninskog veleučilišta u svrhu razrade projektnih aktivnosti tj. sadržaja u Društvenom centru Promina.

Projekt „Društveni centar Promina“ provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu