info@veleknin.hr
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

Objave

NOVOSTI, NATJEČAJI, NABAVA, ERASMUS

24. mjesec provedbe projekta „Društveni centar Promina“

30.04.2022.

Ulazimo u posljednji mjesec provedbe projekta „Društveni centar Promina“  (UP.04.2.1.07.0029) koji provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin  u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu.

Najvažnija aktivnost projekta je adaptacija i opremanje „stare škole“ u Lukaru koja je nakon obnove postala moderan društveni centar koji će shodno mogućnostima i kapacitetima udruge nastaviti s radom i nakon završetka projekta.

Svaki mjesec u Društvenom centru Promina provode se mnogobrojne aktivnosti koje su namijenjene lokalnom stanovništvu  i predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Općine Promina, ali i cijele Šibensko-kninske županije.

Planirane aktivnosti su se uspješno provodile zahvaljujući i volonterskoj pomoći studenata Veleučilišta Marko Marulića u Kninu.

U DC Promina je otvorena i Eko knjižnica igračaka koja omogućuje djeci besplatnu posudbu brojnih igračaka, edukativnih i društvenih igara te slikovnica i knjiga.

Tijekom provedbe projekta održana su  brojna predavanja i tematske radionice na kojima su sudionici stekli nova znanja i vještine.

DC Promina je postao „co-working“ prostor, odnosno mjesto za rad  i djelovanje 5 organizacija civilnog društva (OCD-a) s područja Općine Promina i Šibensko-kninske županije.

Pozivamo vas da pogledate Kalendar događanja DCP-a za svibanj te nam se pridružite na nekoj od planiranih aktivnosti.

Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

U Kninu, 29.04.2022.

                                                                                                            Inga Kukolj

                                                                                                            Voditeljica projekta 

https://www.veleknin.hr/wp-content/uploads/2023/11/logo-gray.png
Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin
OIB: 13664089430
IBAN: HR7424070001100148180 | SWIFT: OTPVHR2X

PRAVNA NAPOMENA

Pratite nas:

Molimo da prilikom korištenja sadržaja s ove mrežne stanice, postavite povratnu poveznicu na izvor. 

Sva prava pridržana © Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu