U specijalnom izdanju “Traditional Meat Products: Process, Quality, Safety, Nutrition” znanstvenog časopisa “FOODS” (A1, Q1, IF: 5,1), objavljen je znanstveni rad autora: Goran Kušec, Ivona Djurkin Kušec, Kristina Gvozdanović , Miodrag Komlenić, Marina Krvavica i Vladimir Margeta, pod nazivom: Quality Characteristics of Baranjski Kulen (PGI) Fermented Sausage from Three Pork Production Chains. Rad je rezultat suradnje naše profesorice dr. sc. Marine Krvavice, prof. struč. stud./nasl. viša znanstvena suradnica i kolega Odjela za uzgoj životinja i biotehnologiju, Fakulteta
agrobiotehničkih znanosti, Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku u okviru projekta “SciBraPork – Scientifically Branded Pork” financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost (broj granta 3396) i Programa istraživanja i inovacija Europske unije Horizon 2020 (Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava br. 634476 za projekt s akronimom TREASURE).
Link na objavljeni rad: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/20/3473