News

Gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina"

 • Tuesday 26 June 2018

Dana 28. lipnja 2018. godine (četvrtak) u 13: - 13:45 (TCR dvorana) održati će se gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina" gostujućeg predavača Emira Delića s Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću-BIH. Predavanje je namijenjeno za studente Biljne proizvodnje, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Poziv na obilježavanje 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta

 • Saturday 09 June 2018

Povodom  13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu koja će se održati dana 11. lipnja 2018. godine s početkom u 09:30 sati na ljetnoj terasi studentskog doma "fra. Lujo Marun", Kralja Petra Krešimira IV. br. 22, Knin. Radujemo se Vašem dolasku.

Poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno–stručnoj konferenciji

 • Thursday 31 May 2018

Poštovani, zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom ""Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti", koja će se održati u organizaciji Veleučilišta u Kninu, 21. i 22. rujna 2018. Pozivamo Vas da svojim radovima i aktivnim sudjelovanjem na konferenciji doprinesete razvoju znanstvenog i stručnog promišljanja problematike ruralnog razvoja.

Stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća prehrane

 • Thursday 24 May 2018

U subotu, 26. svibnja 2018. godine, u prostorijama Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu održati će se stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća prehrane za Istarsku, Ličko-senjsku, Primorsko-goransku i Zadarsku županiju (MŽSV) u organizaciji MŽSV-a i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar.

Javno predavanje na temu „Korporativna socijalna odgovornost“

 • Wednesday 23 May 2018

Dana 24. svibnja 2018. godine (četvrtak) u 16: - 17:30 (TCR dvorana) održati će se predavanje na temu „Korporativna socijalna odgovornost“ (Corporate social responsibility) gostujućih predavača sa Sveučilišta u Poljskoj (UTP University of Science and Technology – Faculty of Management). Gostujući predavači su Anna Jakubczak i Malgorzata Gotowska. Predavanje je OBAVEZNO za studente Trgovinskog poslovanja 1. godina, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Javno predavanje na temu "Ugovor o zajmu"

 • Sunday 20 May 2018

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će Mija Baljkas,dipl. iur. održati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu. Predavanje na temu „Ugovor o zajmu“ , održati će se u ponedjeljak, 28. svibnja 2018. godine u 16:00 sati (TCR dvorana) na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu.

Javno predavanje na temu "Krizno komuniciranje i odnosi s javnošću“

 • Thursday 10 May 2018

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će mr.sc. Kristina Vukošić Popov održati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu. Predavanje na temu „Krizno komuniciranje i odnosi s javnošću“ , održati će se u petak, 25. svibnja 2018. godine s početkom u 16:00 sati u TCR dvorani.

Predstavljanje Veleučilišta na međunarodnoj konferenciji Wine Vip Event

 • Sunday 08 April 2018

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu predstavilo se 04. travnja 2018. godine u Vodicama u hotelu Sky Olympia na međunarodnoj konferenciji Wine Vip Event s funkcionalnim pekarskim proizvodima. Tijekom manifestacije posjetitelji su mogli probati proizvode razvijene pod projektom TechTransferSIKC financiranog iz Fonda za ulaganje u znanost i inovacije koji uz povećani udio prehrambenih vlakana sadrže količine soli manje od 1,4 % na ukupnu masu proizvoda (1,09-1,36%).

Sudjelovanje na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

 • Thursday 29 March 2018

Dana 22. ožujka 2018. godine u Zadru održan je Sajam stipendija i visokog obrazovanja  u organizaciji  Instituta za razvoj obrazovanja.
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu sudjelovalo je na sajmu i predstavilo svoje studijske programe. Studenti su također dobili i informacije vezane za smještaj u studentski dom "fra Lujo Marun " u Kninu.

Obavijest kandidatima prijavljenim na Javni poziv za stručno osposobljavanje

 • Tuesday 27 March 2018

Obavijest kandidatima prijavljenim na Javni poziv za stručno osposobljavanje za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu objavljen dana 13. ožujka 2018. godine na Internet stranici Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Predstavljanje Veleučilišta na manifestaciji "Naše domaće, sada i ubuduće"

 • Wednesday 21 March 2018

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu predstavilo se 16. ožujka 2018. godine u Vodicama u hotelu Punta na manifestaciji Ministarstva poljoprivrede "Naše domaće, sada i ubuduće" s funkcionalnim pekarskim proizvodima. Tijekom manifestacije i na "ručku s ministrom" posjetitelji su mogli probati proizvode razvijene pod projektom TechTransferSIKC financiranog iz Fonda za ulaganje u znanost i inovacije koji uz povećani udio prehrambenih vlakana sadrže količine soli manje od 1,4 % na ukupnu masu proizvoda (1,09-1,36%).

Poziv na predstavljanje Czestochowa University of Techology

 • Monday 19 March 2018

U sklopu Erasmus + programa na Veleučilištu će boraviti ing. Renata Stasiak-Betiejewska PhD. i prof. dr. hab. inž. Robert Ulewicz, te će u utorak 20.03.2018. godine predstaviti Czestochowa University of Techology s početkom u 12 sati u TCR dvorani Veleučilišta. Ovim putem pozivamo sve zaposlenike i studente Veleučilišta da se navedenom predavanju prisustvuju u što većem broju.

Odluka o provođenju izbora za izbor predstavnika radnika u Upravno vijeće Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu

 • Tuesday 13 March 2018

Glasovanje za izbor predstavnika radnika u Upravnom vijeću Veleučilišta „ Marko Marulić“ u Kninu obavit će se  dana 29.03.2018. od 11:00 do 14:00 sati na Veleučilištu „ Marko Marulić“ u Kninu na adresi Krešimirova 30, Knin u TCR dvorani. Lista kandidata može se podnijeti u roku pet radnih dana od dana objave ove Odluke. Lista kandidata predaje se predsjedniku Izbornog odbora ili se upućuje poštom na adresu Veleučilište „ Marko Marulić“ u Kninu, n/r predsjedniku Izbornog odbora, Krešimirova 30, Knin.

Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima u ak. god. 2017./2018.

 • Monday 12 March 2018

Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima Veleučilišta  „Marko Marulić“ u Kninu za akademsku godinu 2017./2018.
Stipendija je namijenjena studentima Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu u kategorijama: izvrsnost i socio-ekonomski status. Godišnji iznos jedne stipendije iznosi 10.000,00 kn za 1. kategoriju i 10.000,00 kn za 2. kategoriju, a dodjeljuje se ukupno 8 stipendija.

Pretraživanje