News

Poziv na Konferenciju o financiranju poduzetništva i inovacija

  • Wednesday 13 May 2015

Konferencija se održava pod vodstvom Grada Šibenika, u okviru projekta NEXT kojeg financira Europska unija iz sredstava programa IPA Jadranska prekogranična suradnja. Mjesto i vrijeme održavanja konferencije je hotel Ivan, Solaris 15.svibnja 2015. s početkom u 14:00h.

Potvrda Statuta Veleučilišta "Marko Marulić"

  • Thursday 07 May 2015

Poštovani, u prilogu dostavljamo Potvrdu Statuta Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu i Dopis dekana izv. prof. dr. sc. Mirka Gugića. Statut je objavljen na Oglasnoj ploči Veleučilišta, te je objavljen i na Internet stranici Veleučilišta dana 7. svibnja 2015., te stupa na snagu 15. svibnja 2015. godine.

Poziv na akciju "Zelena čistka"

  • Wednesday 15 April 2015

Pozivamo sve studente Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu da se pridruže Zelenoj čistki koja će se održati u subotu 18.travnja 2015.

Zelena čistka je zajednička jednodnevna akcija čišćenja i najveći ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj.

Objava termina testiranja kandidata za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

  • Sunday 12 April 2015

Testiranje kandidata koji su dostavili pravovremeno potpunu dokumentaciju za prijavu na Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu održat će se u zgradi Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu, Krešimirova 30, soba br. 8, dana 21. travnja 2015. godine prema rasporedu u Pozivu.

Održano svečano zatvaranje TechTransferSIKC projekta

  • Friday 10 April 2015

Dana 08. travnja 2015. godine, na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu, održan je završni seminar za korisnike/ce projekta te završna konferencija projekta Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije ukupne vrijednosti 486.323,18 eura.

Poziv na poslovne sastanke pod imenom „Suradnja znanosti i gospodarstva – put razvoja ruralnih područja“

  • Friday 27 March 2015

Ovom prilikom vas obavještavamo da Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu i projekt „Jadranska mreža za transfer tehnologije – TTAdria“ organiziraju poslovne sastanke na temu:
„Suradnja znanosti i gospodarstva – put razvoja ruralnih područja“. Poslovni sastanci (radionica) će se održati dana 31. ožujka 2015. (utorak) s početkom u 10 sati, u velikoj dvorani Veleučilišta.

Potpisivanje ugovora za državne stipendije

  • Wednesday 11 March 2015

Pozivaju se svi studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za 2015.godinu da se u što kraćem roku jave u studentsku službu radi potpisivanje ugovora.

Ugovore je moguće potpisati najkasnije do 16.03.2015.godine.

Poziv na informativni dan: Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU

  • Thursday 05 March 2015

Informacijski centar Europe Direct Šibenik poziva Vas na Informativni dan o uslugama europskih inicijativa Europassa, Euroguidancea i Eurodesk te Centara za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Šibenik koji će se održati u petak, 13. ožujka ove godine u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika.

Pretraživanje