News

Gostujuće predavanje u okviru Erasmus + programa

 • Monday 02 November 2015

Poštovani studenti i zaposlenici Veleučilišta “Marko Marulić” u Kninu, na našem Velečilištu od 02.11. do 05.11.2015. gostuju predstavnici ERASMIP konzorcija iz Francuske. Za vrijeme posjete našem Veleučilištu, predstavnici konzorcija će održati predavanje u kojem će predstaviti svoj konzorcij, institucije koje predstavljaju te prilike za suradnju koje imamo. Ovaj konzorcij može biti mjesto na kojem možete realizirati svoju Erasmus + mobilnost (stručna praksa/usavršavanje).

Nastavnici Veleučilišta sudjelovali na dvije Međunarodne znanstvene konferencije za poljoprivredu i prehranu

 • Friday 23 October 2015

Od 07. do 09. listopada 2015. održana je II. međunarodna konferencija za poljoprivredu i hranu u Ohridu. Mr. sc. Boris Dorbić, predavač i suradnici su održali dva posterska izlaganje iz područja ukrasnog bilja i krajobrazne arhitekture na temu Krajobrazno-dendrološke valorizacije ukrasnih vrsta i preferencija korisnika o odabiru sobnog bilja. Od 15. do 18. listopada 2015. održana je VI. Međunarodna znanstveni poljoprivredni simpozij u Sarajevu. Mr. sc. Boris Dorbić, predavač i suradnici su održali  postersko izlaganje iz područja ukrasnog bilja i krajobrazne arhitekture na temu Krajobrazno dendrološke valorizacije ukrasnog bilja.

Preuzimanje podataka o AAI@EduHr elektroničkom identitetu

 • Thursday 15 October 2015

Poštovani studenti, svoje podatke o AAI@EduHr korisničkom idetitetu možete preuzeti u studentskoj službi. Navedeni korisnički podaci Vam služe za pristup Studomatu, sustavu Moodle, elektronskoj pošti, i ostalim uslugama u akademskoj zajednici kao što je pristup Internetu.

Svečano otvaranje nove akademske godine 2015./2016. na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu

 • Tuesday 06 October 2015

Danas je svečano otvorena nova akademska godina 2015./2016. Pozdrave dobrodošlice novim studentima, sveukupno njih 139 uputila je vršiteljica dužnosti dekana Lovorka Blažević, v.pred., te dodala: „Obećavam da ćemo učiniti sve da se ovdje što ugodnije osjećate te vam pružiti sve potrebne uvjete kako bi vaš put prema stjecanju akademskih naziva bio uspješan. Budite uporni i otvoreni za usvajanje novih znanja i vještina jer je znanje blago koje svoga vlasnika svugdje prati.“

Otvaranje nove akademske godine

 • Thursday 01 October 2015

Poštovani, čast nam je pozvati Vas na svečanost otvaranja nove akademske godine 2015./2016.  na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu  koje će se održati dana, 5. listopada 2015. godine (ponedjeljak) u 11:00 sati u svečanoj dvorani Veleučilišta.

Imenovanje v.d. dekana Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu

 • Thursday 01 October 2015

Upravno vijeće Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu na temelju članka 35. stavka 7. Statuta Veleučilišta na svojoj sjednici održanoj 30. rujna 2015. godine imenovalo je Lovorku Blažević, v.pred. za vršiteljicu dužnosti dekana. Vršiteljica dužnosti dekana stupa na dužnost 1. listopada 2015.  i obavlja dužnost dekana do izbora novog dekana Veleučilišta, a najdulje do 30. rujna 2016. godine.

Rezultati razredbenog postupka - stručni studiji

 • Thursday 24 September 2015

Poštovani, u prilogu dostavljamo rang listu pristupnika za stručne studije Trgovinskog poslovanja s poduzetništvom, Prehrambene tehnologije i Poljoprivrede krša, te rang listu pristupnika sa posebnim statusom.

Obavijest o obranjenoj doktorskoj disertaciji - Iva Ljubičić

 • Wednesday 16 September 2015

Iva Ljubičić, viši predavač na Veleučilištu “Marko Marulić” u Kninu obranila je 11. rujna 2015. godine na Zavodu za fiziologiju i radiobiologiju Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svoj doktorski rad pod naslovom “Utjecaj dobi i spola na hematološke i biokemijske pokazatelje u ekološki uzgajane janjadi dalmatinske pramenke”, a pod mentorstvom prof. dr. sc. Miljenka Šimprage.

Objava kandidatura i programa rada za izbor dekana Veleučilišta

 • Saturday 04 July 2015

Nakon pregleda natječajne dokumentacije Povjerenstvo za prikupljanje pristiglih prijava i utvrđivanje pravovaljanosti prijava pristupnika za izbor dekana Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu utvrdilo je da sljedeći kandidati zadovoljavaju uvjete iz Natječaja za izbor dekana Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu i to prijava kandidata:

 1. dr. sc. Marka Vujasinovića, v. pred.
 2. Željka Zrna, v. pred.
 3. doc. dr. sc. Josipa Gugića, prof. v. š.

OTVOREN NATJEČAJ ZA NAJBOLJEG MLADOG POLJOPRIVREDNIKA/CU U HRVATSKOJ

 • Tuesday 23 June 2015

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, održala je u petak, 12. lipnja konferenciju za medije u Hrvatskoj kući „Materina priča“ povodom otvorenja natječaja za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Hrvatskoj. Od ovog trenutka poljoprivrednici i poljoprivrednice mlađe od 40 godina mogu se prijavljivati na natječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu u Hrvatskoj. Prijaviti se mogu preko aplikacije na mrežnim stranicama Agrokluba a natječaj je otvoren do 12. srpnja.

Prezentacija Erasmus+ programa za ak. god. 2015./2016.

 • Monday 08 June 2015

Poštovani, kao što znate, Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu, već treću akademsku godinu provodi Erasmus program za svoje studente i zaposlenike. U proteklom razdoblju, najveći broj mobilnosti ostvarili su studenti kako u svrhu studijskog boravka, tako i u svrhu obavljanja stručne prakse. Kako bi se nastavio pozitivan trend odlazne mobilnosti, u srijedu, 10. 06. 2015. godine s početkom u 14,30 sati u TCR dvorani Veleučilišta, održat će se prezentacija Erasmus + programa za akademsku godinu 2015./2016.

Pretraživanje