News

Sudjelovanje djelatnika Veleučilišta na šestoj nacionalnoj konferenciji o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda "Novi horizonti"

 • Tuesday 12 April 2016

Doc.dr.sc. Josip Gugić, prof.v.š. i Doc.dr.sc. Zvonimir Marijanović,v.pred. su sudjelovali na dvodnevnom skupu i to u terminu 08-09. travnja 2016. godine u Opatiji u sklopu "6. Nacionalne konferencije o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda-Novi horizonti", s usmenim
priopćenjem: Kupovno ponašanje i stavovi potrošača meda na Splitskom tržištu i Antioksidacijski potencijal uniflornog meda. Organizator skupa je Katedra za zdrastvenu ekologiju Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Rijeci.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr.sc. Predrag Šustar posjetio Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu

 • Sunday 03 April 2016

U sklopu obilaska Šibensko-kninske županije ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr.sc. Predrag Šustar posjetio je i Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu, te obišao Inovacijsko središte i studentski dom u izgradnji. Ministra Šustara proveli su  v. d. dekana Lovorka Blažević, v.pred., prodekanica za nastavu Emilija Friganović, v.pred. te predstavnici grada Knina na čelu s gradonačelnikom Nikolom Blaževićem, saborskom zastupnicom Josipom Rimac, županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom.

Sretan Uskrs

 • Sunday 27 March 2016

Svim studentima i djelatnicima Veleučilišta želimo sretan Uskrs!

v.d. dekana

Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu

Obavijest za studente o izborima za predstavnike studenata u Studentskom zboru

 • Tuesday 01 March 2016

Obavještavaju se studenti da će se izbori za predstavnike studenata u studentskom zboru održati 14. ožujka 2016. godine od 08:00 – 20:00 sati.

Prijave kandidata i njihovih zamjenika zaprimat će se u studentskoj službi do 5. ožujka 2016.

Izborno povjerenstvo će konačne rang liste kandidata po izbornim jedinicama objaviti 7. ožujka 2016. godine.

Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija za 2016.

 • Thursday 21 January 2016

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je natječaj za dodjelu najmanje pet tisuća stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2016. godinu.

Čestit i blagoslovljen Božić

 • Friday 25 December 2015

Svim studentima, profesorima, suradnicima i prijateljima, čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu žele djelatnici Veleučilišta i vršiteljica dužnosti dekana Lovorka Blažević.

Obavijest za promovente

 • Monday 07 December 2015

Poštovane promoventice i promoventi,

svečana promocija stručnih prvostupnika i stručnih specijalista struke Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu, održati će se dana 23. prosinca 2015. godine u 13 sati u kino dvorani Doma HV-a, Tuđmanova 34 Knin. Okupljanje promovenata u dvorani Doma HV-a predviđeno je najkasnije u 11 sati, radi vježbanja protokola. Svi promoventi moraju uplatiti 350,00 kuna u svrhu troškova izrade diplome na žiro račun Veleučilišta, IBAN: HR7424070001100148180, poziv na broj odobrenja upišite Vaš OIB. Molimo Vas da se javite u Studentsku službu Veleučilišta najkasnije do 17. prosinca 2015. godine radi preuzimanja kapa i toga (obavezni ste dostaviti i potvrdu o uplati 350,00 kuna).

Terenska nastava "Neretva 2015"

 • Friday 04 December 2015

Dana  13. studenoga  2015. godine studenti 2. i 3. godine studija Poljoprivreda krša-biljna proizvodnja, te  studenti  3. godine studija Prehrambene tehnologije  Veleučilišta „Marko Marulić“ iz Knina, prema uhodanom tradicionalnom   programu,  zajedno sa predmetnim nastavnicima odradili su  terensku nastavu, te su se  zahvaljujući srdačnom gostoprimstvu i stručnom vodstvu naših domaćina imali priliku upoznati  specifičnostima pojedinih tehnologija uzgoja, prerade, čuvanja i trženja  različitih  poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Terenska nastava u poljoprivrednoj zadruzi "Primošten Burni"

 • Friday 04 December 2015

Dana 30 listopada  2015. godine studenti 3. godine studija Prehrambene tehnologije te studija Biljne Proizvodnje  Veleučilišta „Marko Marulić“ iz Knina u svom  već tradicionalnom  godišnjem programu, zajedno sa predmetnim nastavnicima odradili su  terensku nastavu u proizvodno-prerađivačkim objektima Poljoprivredne zadruge "PrimoštenBurni".

Izaslanstvo Veleučilišta u Kninu sudjelovalo na konferenciji „ Trendovi i izazovi visokoga obrazovanja u poljoprivredi“ u Križevcima

 • Friday 04 December 2015

Izaslanstvo Veleučilišta u sastavu v. d. dekanica Lovorka Blažević, dr. sc. Boris Dorbić i Ana Marić sudjelovali na konferenciji  „ Trendovi i izazovi visokoga obrazovanja u poljoprivredi“ ,dana 19. Studenoga 2015 u Križevcima,  pod organizacijom Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, a povodom obilježavanja 155. Obljetnice poljoprivrednoga školstva.

Nastupno predavanje - dr.sc. Olivera Tanceva Crmaric

 • Wednesday 25 November 2015

U suradnji s Visokom školom za menadžment u turizmu i informatici iz Virovitice, na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu će se održati nastupno predavanje pred studentima stručnog studija Prehrambene tehnologije, sljedećeg kandidata:

26. studenog 2015. godine u dvorani TCR s početkom u 10 sati u okviru predavanja iz nastavnog predmeta Biologija

dr.sc. Olivera Tanceva Crmaric  - tema predavanja: "Mikrorazmnožavanje biljnih kultura  in vitro,  primjena  u očuvanju bioraznolikosti  i  proizvodnji  hrane"

Nastupna predavanja

 • Wednesday 25 November 2015

U suradnji s Visokom školom za menadžment u turizmu i informatici iz Virovitice, na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu će se održati nastupna predavanja pred studentima stručnog studija Prehrambene tehnologije, sljedećih kandidata:
25. studenog 2015. godine u dvorani TCR s početkom u 10 sati u okviru predavanja iz nastavnog predmeta Biokemija

 • Milijana Bradaš Marinović, mag.ing.agr.    -  tema predavanja: "Koenzimi i vitamini"
 • Ante Madir, dr.med.vet. - tema predavanja: "Utjecaj genotipa svinja na masnokiselinski profil i oksidativni status pršuta"

Repozitorij završnih i diplomskih radova Dabar

 • Thursday 19 November 2015

Veleučilište "Marko Marulić" u suradnji sa Sveučilišnim ačunskim centrom (SRCE) i Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom je početkom listopada 2015. godine uspostavilo Digitalni repozitorij završnih i diplomskih radova, u kojem će se ubuduće u redovitoj proceduri objavljivati svi završni i diplomski radovi naših studenata.

Repozitorij završnih i diplomskih radova Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu nalazi se na adresi: https://radovi.veleknin.hr

Posjet studenata iz Litve, Njemačke i Portugala u okviru Erasmus razmjene

 • Thursday 12 November 2015

Dragi studenti, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu i Studentski zbor Veleučilišta  bit će u petak, 13. studenog 2015. godine domaćini Erasmus studentima koji borave na Sveučilišnom odjelu za stručne studije Sveučilišta u Splitu, ali i studentima iz Odjela za stručne studije iz Splita.  Erasmus studenti dolaze iz Litve, Njemačke i Portugala te vas ovom prilikom pozivamo  da se u što većem broju odazovete i razmijenite svoja iskustva s našim i vašim gostima. Sastanak počinje u 13:00 sati.

Pretraživanje