News

Obavijest za kandidate koji su se prijavili za radno mjesto višeg stručnog referenta

 • Wednesday 08 March 2017

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa obavještava Josipu Dražetić da je nakon završnog pregleda prijavne dokumentacije ima pravo pristupa testiranju za radno mjesto viši stručni referent sukladno prijavi imenovane pod točkom 1. Natječaja objavljenog dana 25. siječnja 2017. u Narodnim novinama (7/2017) u dnevnom tisku 24 sata, na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na stranicama Veleučilišta „ Marko Marulić“ u Kninu.

Povjerenstvo obavještava sve pozvane kandidate koji su se javili za radno mjesto viši stručni referent da će se pitanja pisanom testu odnositi na Zakon o znanstvenoj djelatnosti, Statut Veleučilišta „ Marko Marulić“ u Kninu, Pravilnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, Pravilnik o studiranju Veleučilišta „ Marko Marulić“ u Kninu.

Poziv na razgovor sa Povjerenstvom za provedbu javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa

 • Monday 06 March 2017

Sukladno prijavi na točku Natječaja objavljenog dana 25. siječnja 2017. u Narodnim novinama (7/2017), u dnevnom tisku 24 sata, na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na stranicama Veleučilišta „ Marko Marulić“ u Kninu, pozivamo sve prijavljene kandidate na razgovor (testiranje za prijavljene ) s Povjerenstvom za provedbu javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa na adresi Krešimirova 30, Knin u ured br. 103. prema priloženom rasporedu.
U slučaju da ne pristupite razgovoru, smatrat će se da ste odustali od svoje prijave na Natječaj.

Veleučilište nagrađeno Poveljom za poseban doprinos razvoju voćarstva

 • Saturday 04 March 2017

Dana 02. ožujka 2017. godine održano je 12. znanstveno stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Hrvatske voćarske zajednice i Savjetodavne službe u suradnji s Institutom za jadranske kulture i melioraciju krša, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Poljoprivrednim fakultetom Osijek, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo, Poljoprivrednim institutom Osijek i Zagrebačkom
udrugom voćara u hotelu "Olympia" u Vodicama.

Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima u ak. god. 2016./2017.

 • Monday 13 February 2017

Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima Veleučilišta  „Marko Marulić“ u Kninu za akademsku godinu 2016./2017.
Stipendija je namijenjena studentima Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu u kategorijama: izvrsnost i socio-ekonomski status. Godišnji iznos jedne stipendije iznosi 10.000,00 kn za 1. kategoriju i 10.000,00 kn za 2. kategoriju.
Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu dodjeljuje ukupno osam (8) stipendija i to pet (5) najboljim studentima na biotehničkim i društvenim studijima te tri (3) studentima posebnog socio-ekonomskog statusa.

Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor

 • Thursday 09 February 2017

Izbori će se održati dana 15. ožujka 2017. godine (srijeda) u zgradi Veleučilišta, u vremenu od 08:00 do 20:00 sati.
Kandidature se podnose na adresu: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Krešimirova 30, Knin ili na e-mail adresu Veleučilišta: info@veleknin.hr (zaključno do 03. ožujka 2017. godine) - s naznakom "za Izborno povjerenstvo za Studentski zbor"

Čestit i blagoslovljen Božić

 • Saturday 24 December 2016

Svim studentima, profesorima, suradnicima i prijateljima, čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu žele djelatnici Veleučilišta i dekanica Lovorka Blažević.

Pozivnica za svečanost

 • Saturday 17 December 2016

Poštovani, u prilogu Vam dostavljamo Pozivnicu za svečanost primopredaje zgrade i opreme studentskog doma od strane Grada Knina Veleučilištu ''Marko Marulić'' u Kninu, otvaranje novog prostora Narodne knjižnice Knin i svečanu promociju diplomanata Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu. Radujemo se Vašem dolasku.

Suglasnost na Pravilnik o unutarnjem ustroju i ustroju radnih mjesta

 • Friday 16 December 2016

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu dana 15. prosinca 2016. godine dobilo je suglasnost Ministarstva obrazovanja i sporta na Pravilnik o unutarnjem ustroju i ustroju radnih mjesta. Pravilnik stupa na snagu nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva, dan nakon objave na oglasnoj ploči i Internet stranici Veleučilišta.

Bežični pristup Internetu na ustanovi

 • Wednesday 16 November 2016

Poštovani studenti i osoblje, obavještavamo Vas kako će ubuduće biti moguće ostvariti mrežni pristup isključivo putem mreže pod nazivom eduroam. Obzirom da se veći broj korisnika još uvijek spaja na mrežu putem mreže veleknin, obavještavamo Vas da će navedena mreža biti ugašena 01.12.2016. godine, svi korisnici se mole da izvrše izmjenu postavki bežičnog povezivanja na svojim uređajima do navedenog datuma.

Otvoren Natječaj za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017.

 • Tuesday 18 October 2016

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za akademsku godinu 2016./2017. Prijave na natječaj podnose se od 14. listopada do 8. studenoga 2016. godine.

Obavijest o početku nastave, rasporedu i orijentacijskom predavanju za brucoše

 • Friday 30 September 2016

Molimo sve studente da redovito prate rasporede na oglasnoj ploči Veleučilišta i na web stranicama pojedinih studija, odnosno na web stranici https://raspored.veleknin.hr. Nastava za studente prve godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Ekonomski i normativni okvir poduzetništva počinje 10. listopada 2016. godine, a za sve ostale 4. listopada 2016. Za studente prve godine, nakon uvodnog predavanja organizirano je kratko orijentacijsko predavanje na kojem će saznati sve bitne informacije o svojim pravima i obvezama.

Sudjelovanje djelatnika Veleučilišta na XVI. Ružičkinim danima "DANAS ZNANOST-SUTRA INDUSTRIJA"

 • Thursday 29 September 2016

Doc.dr.sc. Mladenka Šarolić, v. pred. i Doc.dr.sc. Zvonimir Marijanović,v.pred. su sudjelovali na XVI. Ružičkinim danima 21.-23. rujna 2016. godine u Vukovaru, s posterskim priopćenjem: Tvari arome "Neretvanske mandarine" i Karakterizacija isparljivih spojeva vršnih para Camembert sira. Organizator skupa je Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa i Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, uz područna društva HDKI iz Osijeka, Vukovara, Požege i Belišća.

Konačne rang liste

 • Wednesday 28 September 2016

Konačna rang lista pristupnika na trećem upisnom krugu dostupna je u prilogu.

Otvaranje nove akademske godine

 • Wednesday 28 September 2016

Poštovani, čast nam je pozvati Vas na svečanost otvaranja nove akademske godine 2016./2017.  na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu  koje će se održati dana, 3. listopada 2016. godine (ponedjeljak) u 11:00 sati u svečanoj dvorani Veleučilišta.

Odluka o dekanskim rokovima

 • Friday 23 September 2016

Poštovani studenti, dekanski rok održati će se 29. i 30. rujna, a moguće je pristupiti polaganju samo jednog ispita, bez obzira na broj nepoloženih. Tekst odluke možete preuzeti u prilogu.

Pretraživanje