News

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo rang-liste za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za ak. god. 2017./2018.

 • Wednesday 29 November 2017

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da u roku od pet dana od slanja ove obavijesti u aplikaciji koja se nalazi mrežnoj stranici https://stemstipendije.mzo.hr/ i kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te da upiše svoj IBAN žiroračuna.

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja raspisao natječaj za dodjelu stipendija

 • Wednesday 29 November 2017

Poštovani, Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija u akademskoj 2017./2018. godini. Tekst Natječaja kao i obrasci za prijavu nalaze se na sljedećoj internetskoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/vijesti/natjecaj-za-dodjelu-stipendija/1884

Održana komemoracija u povodu smrti izv.prof.dr.sc. Mirka Gugića, prof. visoke škole

 • Thursday 26 October 2017

Dana 23. listopada 2017. godine na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu održana je komemoracija u povodu smrti cijenjenog izv.prof.dr.sc. Mirka Gugića, prof.v.š., bivšeg dekana Veleučilišta i vodećeg stručnjaka iz područja maslinarstva u Republici Hrvatskoj. Veliki znalac, vrhunski stručnjak i autoritet u poljoprivredno – prehrambenoj industriji, a nadasve čovjek, prof.dr.sc. Mirko Gugić, prof.v.š., umro je u četvrtak, 19. Listopada 2017. godine u 68. godini života.

Obavijest o smrti izv.prof.dr.sc. Mirka Gugića, prof. visoke škole

 • Thursday 19 October 2017

Zatečeni i potreseni tužnom viješću o smrti našeg dragog prijatelja, bivšeg dekana Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu obavještavamo studente i zaposlenike Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu da nas je u 68. godini života napustio izv.prof.dr.sc. Mirko Gugić, prof. visoke škole u četvrtak, 19. listopada 2017. godine.

Poziv na predavanje: dr. Ryszard Zamorski, University of Science and Technology in Bydgoszcz, Poland

 • Wednesday 11 October 2017

Poštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje: dr. Ryszard Zamorski, University of Science and Technology in Bydgoszcz, Poland na temu "Globalization of Educational Offer of the Faculty of Agriculture and Biotechnology, UTP in Bydgoszcz". Predavanje će se održati na  Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu, dana  12. listopada 2017. godine (četvrtak) s početkom u 10 sati u dvorani  TCR Veleučilišta, Kralja Petra Krešimira IV. br. 30, Knin.

Otvorenje nove akademske godine

 • Tuesday 26 September 2017

Poštovani, zadovoljstvo i čast nam je pozvati Vas na otvaranje nove akademske godine 2017./2018.  koje će se održati u ponedjeljak,  2. listopada 2017. godine u svečanoj dvorani Veleučilišta "Marko Marulić" u
Kninu (Krešimirova 30) s početkom u 11:00 sati.

Rezultati razredbenog postupka - stručni studiji

 • Tuesday 26 September 2017

Poštovani, u prilogu dostavljamo rang listu pristupnika za stručne studije Trgovinskog poslovanja s poduzetništvom i Prehrambene tehnologije. Upisi će se vršiti 28. i 29. rujna 2017. u vremenu od 09:00 do 14:00 sati.

Konačna rang lista studenata za smještaj u Studentskom domu "Fra Lujo Marun"

 • Friday 08 September 2017

Po isteku roka za dostavu prigovora na privremenu rang listu natječaja za smještaj studenta u Studentski dom „fra Lujo Marun“  u akademskoj godini 2017./2018., Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja objavljuje Konačnu rang listu studenta koji su ostvarili pravo na smještaj.

Upute studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentski dom „fra Lujo Marun“  bit će objavljene najkasnije do 12. rujna 2017. na našoj web stranici.

Privremena rang lista studenata za smještaj u Studentskom domu "Fra Lujo Marun"

 • Wednesday 30 August 2017

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu raspisalo je dana 05. srpnja 2017. godine Natječaj za smještaj studenata u Studentski dom "fra Lujo Marun" u ak.god. 2017./2018. Nakon isteka roka za podnošenje prijava na Natječaj, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja obradilo je pristigle prijave i sačinilo Privremenu rang listu za subvencionirani smještaj studenata u studentski dom “fra Lujo Marun”.

Najava redovitog održavanja računalne infrastrukture

 • Thursday 20 July 2017

Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da će zbog redovitog održavanja računalne infrastrukture biti smanjena dostupnost računalnih servisa u periodu od 24. srpnja (ponedjeljak) do 25. srpnja (utorak) 2017. godine. Obzirom da će se u navedenom periodu obavljati fizička i programska nadogradnja sustava, u navedenom periodu može doći do potpune nedostupnosti usluga i servisa u okviru akademske zajednice koji se oslanjaju na AAI@EduHr infrastrukturu, kao i usluga koje se oslanjaju na lokalnu infrastrukturu (web stranice, mail poslužitelj, pristup Internetu, prijava na Moodle poslužitelj). 

Seminar o Eteričnim uljima-izolacija i kromatografske analize u Zagrebu

 • Monday 05 June 2017

Dana 23. i 25.  svibnja 2017. u sklopu seminara: „Eterična ulja- izolacija i kromatografske analize“ koju je organizirao Zavod za farmakognoziju;  Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagreb i Tvrtka Alphacrom  iz Zagreba, a naš viši predavač Doc. dr. sc. Zvonimir Marijanović je održao predavanja pod naslovom:  "Uvod u GC-MS“  i  „Interpretacija rezultata dobivenih GC-MS-om".

Održana Terenska nastava iz modula Ukrasno bilje i Osnove zaštite bilja od bolesti

 • Monday 29 May 2017

Terenska nastava iz modula Ukrasno bilje i Osnove zaštite bilja od bolesti za studente druge godine smjera Biljna proizvodnja, održana je dana 03. 05. '17. u prostorima tvrtke HOLUS - d.o.o. u Turnju pored Sv. Filip i Jakov.
Studentima je prezentirana problematika uzgoja i zaštite plodovitog povrća u plastenicima (hidroponski uzgoj).

Posjet Doc.dr.sc. Zvonimira Marijanovića, v.pred. Sveučilištu u Cagliariju - Italija

 • Sunday 21 May 2017

Doc .dr. sc.Zvonimira  Marijanovića, v. pred. kao suradnik je u vremenu od 11- 16. svibnja 2017. godine  posjetio Odjel za istraživanje života i prirodne znanosti Sveučilišta u Cagliariju-Italija (kod  Izv. prof . dr. sc.  Carla I. G. Tuberosa)  u sklopu  projekta: Research of Natural Products and Flavours: Chemical Fingerprinting and Unlocking the Potential  (IP-11-2013-8547), financiran od  Hrvatske zaklade za znanost (Glavni istraživač: Prof. dr. sc. Igor Jerković sa Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu).

Sudjelovali smo na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

 • Sunday 21 May 2017

16. svibnja u Zadru na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja predstavljeno je Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu. Na štandu Veleučilišta bilo je moguće dobiti sve potrebne informacije o studijskim programima.
Na Sajmu je sudjelovalo više od 25 izlagača iz Hrvatske i 8 zemalja Europe i svijeta koji su predstavili svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Pretraživanje