News

Konačna rang lista studenata za smještaj u Studentskom domu "fra Lujo Marun" u ak.god. 2018./2019.

 • Tuesday 11 September 2018

Po isteku roka za dostavu prigovora na privremenu rang listu natječaja za smještaj studenta u Studentski dom „fra Lujo Marun“  u akademskoj godini 2018./2019., Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja objavljuje Konačnu rang listu studenta koji su ostvarili pravo na smještaj. Upute studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentski dom „fra Lujo Marun“  bit će objavljene najkasnije do 17. rujna 2018. na našoj web stranici.

Privremena rang lista studenata za smještaj u Studentskom domu "Fra Lujo Marun"

 • Thursday 30 August 2018

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu raspisalo je dana 03. srpnja 2018. godine Natječaj za smještaj studenata u Studentski dom "fra Lujo Marun" u ak.god. 2018./2019. Nakon isteka roka za podnošenje prijava na Natječaj, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja obradilo je pristigle prijave i sačinilo Privremenu rang listu za subvencionirani smještaj studenata u studentski dom “fra Lujo Marun”.

Poziv na razgovor (testiranje za prijavljene na radno mjesto I vrste – rukovoditelj (šef) pododsjeka u središnjoj službi u Uredu za unapređivanje i osiguravanje kvalitete studiranja)

 • Wednesday 01 August 2018

Poziv na razgovor (testiranje za prijavljene na radno mjesto I vrste – rukovoditelj (šef) pododsjeka u središnjoj službi u Uredu za unapređivanje i osiguravanje kvalitete studiranja na Veleučilištu ''Marko Marulić'' u Kninu u punom radnom vremenu, na određeno do povratka zaposlenika Veleučilišta s obnašanja funkcije dužnosnika) sa Povjerenstvom za provedbu javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa

Poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno–stručnoj konferenciji

 • Friday 20 July 2018

Poštovani, iznimna namje čast pozvati Vas da sudjelujete na našoj I. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom „Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama Jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti“ koja će se održati u organizaciji Veleučilišta u Kninu, 21. i 22. rujna 2018. godine. Želimo potaknuti promišljanje o mogućnostima razvoja ruralnih krajeva, temeljem povezivanja tema iz područja društvenih, humanističkih i biotehničkih znanosti s posebnim naglaskom na polja ekonomije, prehrambene tehnologije i poljoprivrede krša te uspostaviti širi dijalog u razmjeni mišljenja i dobre prakse. Pozivamo Vas da svojim radovima i aktivnim sudjelovanjem na konferenciji doprinesete razvoju znanstvenog i stručnog promišljanja problematike ruralnog razvoja.

Gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina"

 • Tuesday 26 June 2018

Dana 28. lipnja 2018. godine (četvrtak) u 13: - 13:45 (TCR dvorana) održati će se gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina" gostujućeg predavača Emira Delića s Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću-BIH. Predavanje je namijenjeno za studente Biljne proizvodnje, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Poziv na obilježavanje 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta

 • Saturday 09 June 2018

Povodom  13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu koja će se održati dana 11. lipnja 2018. godine s početkom u 09:30 sati na ljetnoj terasi studentskog doma "fra. Lujo Marun", Kralja Petra Krešimira IV. br. 22, Knin. Radujemo se Vašem dolasku.

Poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno–stručnoj konferenciji

 • Thursday 31 May 2018

Poštovani, zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom ""Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti", koja će se održati u organizaciji Veleučilišta u Kninu, 21. i 22. rujna 2018. Pozivamo Vas da svojim radovima i aktivnim sudjelovanjem na konferenciji doprinesete razvoju znanstvenog i stručnog promišljanja problematike ruralnog razvoja.

Stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća prehrane

 • Thursday 24 May 2018

U subotu, 26. svibnja 2018. godine, u prostorijama Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu održati će se stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća prehrane za Istarsku, Ličko-senjsku, Primorsko-goransku i Zadarsku županiju (MŽSV) u organizaciji MŽSV-a i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar.

Javno predavanje na temu „Korporativna socijalna odgovornost“

 • Wednesday 23 May 2018

Dana 24. svibnja 2018. godine (četvrtak) u 16: - 17:30 (TCR dvorana) održati će se predavanje na temu „Korporativna socijalna odgovornost“ (Corporate social responsibility) gostujućih predavača sa Sveučilišta u Poljskoj (UTP University of Science and Technology – Faculty of Management). Gostujući predavači su Anna Jakubczak i Malgorzata Gotowska. Predavanje je OBAVEZNO za studente Trgovinskog poslovanja 1. godina, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Javno predavanje na temu "Ugovor o zajmu"

 • Sunday 20 May 2018

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će Mija Baljkas,dipl. iur. održati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu. Predavanje na temu „Ugovor o zajmu“ , održati će se u ponedjeljak, 28. svibnja 2018. godine u 16:00 sati (TCR dvorana) na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu.

Javno predavanje na temu "Krizno komuniciranje i odnosi s javnošću“

 • Thursday 10 May 2018

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će mr.sc. Kristina Vukošić Popov održati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu. Predavanje na temu „Krizno komuniciranje i odnosi s javnošću“ , održati će se u petak, 25. svibnja 2018. godine s početkom u 16:00 sati u TCR dvorani.

Predstavljanje Veleučilišta na međunarodnoj konferenciji Wine Vip Event

 • Sunday 08 April 2018

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu predstavilo se 04. travnja 2018. godine u Vodicama u hotelu Sky Olympia na međunarodnoj konferenciji Wine Vip Event s funkcionalnim pekarskim proizvodima. Tijekom manifestacije posjetitelji su mogli probati proizvode razvijene pod projektom TechTransferSIKC financiranog iz Fonda za ulaganje u znanost i inovacije koji uz povećani udio prehrambenih vlakana sadrže količine soli manje od 1,4 % na ukupnu masu proizvoda (1,09-1,36%).

Sudjelovanje na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

 • Thursday 29 March 2018

Dana 22. ožujka 2018. godine u Zadru održan je Sajam stipendija i visokog obrazovanja  u organizaciji  Instituta za razvoj obrazovanja.
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu sudjelovalo je na sajmu i predstavilo svoje studijske programe. Studenti su također dobili i informacije vezane za smještaj u studentski dom "fra Lujo Marun " u Kninu.

Obavijest kandidatima prijavljenim na Javni poziv za stručno osposobljavanje

 • Tuesday 27 March 2018

Obavijest kandidatima prijavljenim na Javni poziv za stručno osposobljavanje za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu objavljen dana 13. ožujka 2018. godine na Internet stranici Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Pretraživanje