Poziv na poslovne sastanke pod imenom „Suradnja znanosti i gospodarstva – put razvoja ruralnih područja“

  • Petak, 27. ožujak 2015.

Poštovani,
Ovom prilikom vas obavještavamo da Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu i projekt „Jadranska mreža za transfer tehnologije – TTAdria“ organiziraju poslovne sastanke na temu:
„Suradnja znanosti i gospodarstva – put razvoja ruralnih područja“
Poslovni sastanci (radionica) će se održati dana 31. ožujka 2015. (utorak) s početkom u 10 sati, u velikoj dvorani Veleučilišta. Prisustvovanje poslovnim sastancima pruža vam mogućnost upoznavanja s mogućnostima za suradnju znanosti i gospodarstva, naročito na području prehrambene tehnologije, razvoja novih proizvoda i usluga te njihovog plasmana na tržište.

Izlaganja će održati relevantni stručnjaci u području transfera tehnologije, turizma, zaštite autohtonih proizvoda, ali i poduzetnici s uspješnim primjerima suradnje sa znanstvenicima. U sklopu radionice prezentirat će se Poduzetnički impuls, program poticanja mikro, malih i srednjih poduzetnika. U pauzama predavanja predviđeni su termini za B2B sastanke u kojima možete ugovoriti 15 minutni sastanak s vama interesantnim sudionikom radionice.

Ovaj poziv upućen je studentima Veleučilišta, zaposlenicima i svim zainteresiranim osobama koje su voljne upoznati se s mogućnostima suradnje sa znanosti i/ili gospodarstvom kako bi zajedničkim snagama pridonijeli razvoju ruralnih područja. Nadam se da ćete se odazvati u što većem broju.
Unaprijed zahvalna,
Ljubica Ukić
Stručni suradnik na projektu TTAdria