Poziv na informativni dan: Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU

  • Četvrtak, 05. ožujak 2015.
  • 1425547176

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Informativni dan o uslugama europskih inicijativa Europassa, Euroguidancea i Eurodesk te Centara za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Šibenik koji će se održati u petak, 13. ožujka ove godine u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika u organizaciji informacijskog centra Europe Direct Šibenik.
Ovim bismo Vas događanjem željeli upoznati s mogućnostima koje spomenute inicijative i ustanove nude osobama na tržištu rada, prije svega tražiteljima posla te učenicima i studentima na različitim obrazovnim razinama, a kojima bi predstavljene usluge bile važne prilikom profesionalnog usmjeravanja. Navedene inicijative ujedno potiču mobilnost mladih kao sredstvo koje doprinosi njihovu osobnom razvoju te jačanju njihove zapošljivosti. One također upućuju i savjetuju građane o EU politikama, pružaju informacije o mogućnostima ostvarivanja mobilnosti, pomažu im u predstavljanju te jasnom i vjerodostojnom bilježenju osobnih, obrazovnih i profesionalnih postignuća u nacionalnom i europskom kontekstu.
Na događanju ćete imati priliku saznati više informacija o:

  •     podršci za cjeloživotni razvoj karijere koju pružaju institucije EU i CISOK Šibenik
  •     profesionalnom usmjeravanju
  •     učinkovitom predstavljanju poslodavcima putem EU formata životopisa
  •     nacionalna i međunarodna mobilnosti mladih u svrhu razvoja i učenja

Posebno skrećemo pozornost na dvije radionice:

  •     Izradite Europass životopis, jezičnu putovnicu i Europsku mapu vještina  i
  •     Moj profesionalni identitet

 koje će se održati u drugom dijelu događanja na kojima će se sudionici moći detaljnije upoznati s alatima i tehnikama koji će im pomoći u razvoju karijere te im pružiti nova znanja i vještine u procesu traženja zaposlenja.

PRIJAVA
Molimo Vas da nam prijavu pošaljete najkasnije do srijede 11.ožujka putem ovog obrasca.

Prilozi:

 

Izvor: http://www.edic-sibenik.eu/dogadanja/kako-razvijati-karijeru-uz-pomoc-alata-eu/12.html