Održavanje nastave na daljinu - Upute za studente

  • Nedjelja, 15. ožujak 2020.

15.3.2020. 21:33

Poštovane studentice i studenti,

od srijede 18. ožujka do subote 28. ožujka 2020. nastava na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu održavati će se na daljinu. Nastava na daljinu odvijat će se prema redovitom rasporedu putem Moodle sustava.

Studentima koji nemaju mogućnost pristupanja učenju na daljinu od kuće, omogućit će se boravak i korištenje računala na Veleučilištu ovisno o dostupnim resursima.

Tijekom studiranja upoznati ste s Moodle sustavom jer nastavnici s vama komuniciraju putem Moodle sustava, dostavljaju vam obavijesti, dijele s vama nastavne materijale, zadatke, zadaće, seminare i ostale materijale. U navedenom periodu nastavnici će preko Moodle sustava održavati i nastavu. Svaki nastavnik obavijestit će vas o načinu održavanja nastave i vašim obvezama na pojedinom premetu putem obavijesti Moodle sustava. Vaša je dužnost surađivati s nastavnikom i pratiti nastavu.

Također, već ste dobili obavijest od studentske službe, ali ponavljamo, molimo da provjerite ispravnost svoje AAI@EduHr oznake i zaporke i osnovne podatke o svojem elektroničkom identitetu na: https://moj.aaiedu.hr. Sve čiji su podaci neispravni ili nisu koristili/nemaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr molim da se za pomoć jave studentskoj službi putem e-maila (referada@veleknin.hr).