Novosti

Poziv na informativni dan: Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU

 • Četvrtak, 05. ožujak 2015.

Informacijski centar Europe Direct Šibenik poziva Vas na Informativni dan o uslugama europskih inicijativa Europassa, Euroguidancea i Eurodesk te Centara za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Šibenik koji će se održati u petak, 13. ožujka ove godine u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika.

Prezentacija Erasmus+ programa

 • Četvrtak, 26. veljača 2015.

U ponedjeljak, 2. ožujka. 2015. u TCR dvorani Veleučilišta održati će se prezentacija Erasmus+ programa s početkom u 15:00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane studente na prezentaciju.

Obavijest za studente Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu

 • Četvrtak, 19. veljača 2015.

Dekan Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu izv. prof. dr. sc.  Mirko Gugić saziva sastanak sa svim studentima Veleučilišta za dan 24. veljače 2015. u 10 sati u Velikoj dvorani Veleučilišta.

Tema sastanka će biti izbori predstavnika studenata u Studentskom zboru, te izbor predstavnika studenata u izbornom povjerenstvu za provođenje izbora predstavnika studenata u Studentskom zboru Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu za razdoblje 2015.-2017.

Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor

 • Utorak, 10. veljača 2015.

Izbori će se održati dana 11. ožujka 2015. godine (srijeda) u zgradi Veleučilišta, u vremenu od 08:00 do 16:00 sati.
Kandidature se podnose na adresu: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Krešimirova 30, Knin ili na e-mail adresu Veleučilišta: info@veleknin.hr (zaključno do 27. veljače 2015. godine) - s naznakom "za Izborno povjerenstvo za Studentski zbor"

Natječaj za dodjelu državnih stipendija

 • Utorak, 09. prosinac 2014.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija  redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu. Prijave se zaprimaju do 23. prosinca 2014.

Objava kandidatura za clana Upravnog vijeća iz redova zaposlenika

 • Subota, 04. listopad 2014.

Za člana Upravnog vijeća iz redova zaposlenika kandidirala su se dva djelatnika Veleučilišta, i to: mr. sc. Zoran Maričić, te mr. Marijan Sekso.

Također je imenovano je povjerenstvo za provedbu izbora u sastavu:

 • Jelena Batić
 • Josipa Mitrović
 • Diana Ramljak

Kandidatura za člana Upravnog vijeća iz redova zaposlenika

 • Petak, 03. listopad 2014.

Poštovani djelatnici Veleučilišta, u prilogu se dostavlja Odluka dekana izv. prof. dr. sc. Mirka Gugića o raspisivanju izbora za člana  Upravnog vijeća Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu iz redova zaposlenika. Prijaviti se mogu svi zaposlenici Veleučilišta prijavom na kojoj će istaknuti da se kandidiraju za izbor člana Upravnog vijeća iz redova zaposlenika.

Raspored održavanja nastave

 • Srijeda, 01. listopad 2014.

Molimo sve studente da redovito prate rasporede na oglasnoj ploči Veleučilišta i na web stranicama pojedinih studija, odnosno na web stranici http://raspored.veleknin.hr

Otvorenje nove akademske godine

 • Ponedjeljak, 29. rujan 2014.

Poštovani, zadovoljstvo i čast nam je pozvati Vas na otvaranje nove akademske godine 2014./2015.  koje će se održati u srijedu,  1. listopada 2014. godine u svečanoj dvorani Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu (Krešimirova 30) s početkom u 10:00 sati.

Pretraživanje