Novosti

Poziv na predstavljanje Zavoda za ispitivanje materijala i razvoj novih tehnologija Skopje

 • Subota, 11. lipanj 2016.

Poštovani studenti i zaposlenici Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu, pozivamo vas na predavanje koje će održati dana 14. 06. 2016. (utorak) s početkom u 12 sati. Predstavljanje će održati doc. dr. Margarita Dimovska i doc. dr. Zvezda Bogevska koje na našem Veleučilištu gostuju u okviru Erasmus + programa. Predstavljanje Zavoda je prvenstveno namijenjeno studentima kojima se pruža mogućnost obavljanja stručne prakse u okviru Erasmus + programa na navedenom Zavodu. U sklopu predavanja, predstaviti će se i Sveučilište „Sv. Ćiril i Metoda“ u Skopju s kojim našem Veleučilište ima potpisan ugovor o suradnji.

Svečano obilježena 11. obljetnica osnivanja Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu

 • Subota, 11. lipanj 2016.

Dana 09. lipnja 2016. godine svečano je obilježena 11. obljetnica osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu. Na samom početku uzvanicima i gostima obratila se v.d. dekana Lovorka Blažević, v.pred. i istaknula da će Veleučilište nastaviti raditi na razvoju atraktivnih studijskih programa, s posebnim naglaskom na STEM područja, razvoju stručne i znanstvenoistraživačke djelatnosti, suradnji s gospodarstvom i lokalnom zajednicom i promicanju međunarodne suradnje.

Odluka o neradnom danu - blagdan sv. Ante

 • Subota, 11. lipanj 2016.

Na temelju članka 30. Statuta Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu vršiteljica dužnosti dekana Lovorka Blažević, v. pred. donosi Odluku o neradnom danu 13. lipnja 2016. godine. Dan 13. lipnja 2016. godine (ponedjeljak), Dan Grada Knina i blagdan sv. Ante – zaštitnika grada, na Veleučilištu ''Marko Marulić'' u Kninu je neradni dan.

Poziv na obilježavanje 11. obljetnice osnivanja Veleučilišta

 • Utorak, 07. lipanj 2016.

Povodom  11. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu XI. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu. Prigodna svečanost održat će se dana 9. lipnja 2016. godine s početkom u 09:00 sati u svečanoj dvorani Veleučilišta, Kralja Petra Krešimira IV. br. 30, Knin. Radujemo se Vašem dolasku.

Poziv studentima za sudjelovanje u najvećem istraživanju o kvaliteti studentskog života u Europi

 • Utorak, 24. svibanj 2016.

Poštovani studenti/ce, obavještavamo Vas da je provedba istraživanja EUROSTUDENT VI o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja produžena do 22. lipnja 2016. te do tog roka možete pristupiti web upitniku i sudjelovati u istraživanju.
EUROSTUDENT je međunarodni projekt (http://www.eurostudent.eu) koji se provodi u 37 europskih zemalja i pruža empirijske podatke o kvaliteti studentskog života na nacionalnoj i europskoj razini. 

Posjet Doc. dr. sc. Zvonimira Marijanovića, v. pred. Sveučilištu u Cagliariju - Italija

 • Utorak, 24. svibanj 2016.

Kao suradnik Doc .dr. sc.Zvonimira  Marijanovića, v. pred. je u vremenu od 13- 18. svibnja 2016. godine  posjetio Odjel za istraživanje života i prirodne znanosti Sveučilišta u Cagliariju-Italija (kod  Izv. prof . dr. sc.  Carla I. G. Tuberosa)  u sklopu  projekta: Research of Natural Products and Flavours: Chemical Fingerprinting and Unlocking the Potential  (IP-11-2013-8547), financiran od  Hrvatske zaklade za znanost (Glavni istraživač: Prof. dr. sc. Igor Jerković sa Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu).

Predstavljeni studijski programi Veleučilišta na 8. sajmu agroturizma Šibensko-kninske županje

 • Srijeda, 11. svibanj 2016.

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojne agencije Šibensko-kninske županije 30. travnja i 1. svibnja 2016. godine u Skradinu, Veleučilište „Marko Marulić“ je sudjelovalo na 8. sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije. U sklopu sajma, predstavnici Veleučilišta prezentirali su programe studija, ali i upoznali posjetitelje sa proizvodima koje studenti razvijaju zajedno sa nastavnicima Veleučilišta u sklopu nastave.

Prezentacija EU programa za mlade

 • Srijeda, 04. svibanj 2016.

Poštovani studenti i mladi s područja grada Knina, Udruga Mladi u EU iz Šibenika i Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, organiziraju radionicu EU programa za mlade. Ovim putem vas pozivamo da se u što većem broju, odazovete na radionicu, koja će se održati u:
Četvrtak, 19.05.2016. godine s početkom u 11 sati u prostorima Veleučilišta.

Poziv na predavanje na temu "Održivost duga RH"

 • Utorak, 12. travanj 2016.

Prof. dr. sc. Boris Cota s Ekonomskog fakulteta Zagreb dana 22.04.2016. (petak) održati će predavanje na temu "Održivost duga RH" s početkom u 16:00 sati u TCR dvorani Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu.

Sudjelovanje djelatnika Veleučilišta na šestoj nacionalnoj konferenciji o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda "Novi horizonti"

 • Utorak, 12. travanj 2016.

Doc.dr.sc. Josip Gugić, prof.v.š. i Doc.dr.sc. Zvonimir Marijanović,v.pred. su sudjelovali na dvodnevnom skupu i to u terminu 08-09. travnja 2016. godine u Opatiji u sklopu "6. Nacionalne konferencije o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda-Novi horizonti", s usmenim
priopćenjem: Kupovno ponašanje i stavovi potrošača meda na Splitskom tržištu i Antioksidacijski potencijal uniflornog meda. Organizator skupa je Katedra za zdrastvenu ekologiju Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Rijeci.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr.sc. Predrag Šustar posjetio Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu

 • Nedjelja, 03. travanj 2016.

U sklopu obilaska Šibensko-kninske županije ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr.sc. Predrag Šustar posjetio je i Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu, te obišao Inovacijsko središte i studentski dom u izgradnji. Ministra Šustara proveli su  v. d. dekana Lovorka Blažević, v.pred., prodekanica za nastavu Emilija Friganović, v.pred. te predstavnici grada Knina na čelu s gradonačelnikom Nikolom Blaževićem, saborskom zastupnicom Josipom Rimac, županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom.

Sretan Uskrs

 • Nedjelja, 27. ožujak 2016.

Svim studentima i djelatnicima Veleučilišta želimo sretan Uskrs!

v.d. dekana

Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu

Pretraživanje