Novosti

Čestit i blagoslovljen Božić

 • Subota, 24. prosinac 2016.

Svim studentima, profesorima, suradnicima i prijateljima, čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu žele djelatnici Veleučilišta i dekanica Lovorka Blažević.

Pozivnica za svečanost

 • Subota, 17. prosinac 2016.

Poštovani, u prilogu Vam dostavljamo Pozivnicu za svečanost primopredaje zgrade i opreme studentskog doma od strane Grada Knina Veleučilištu ''Marko Marulić'' u Kninu, otvaranje novog prostora Narodne knjižnice Knin i svečanu promociju diplomanata Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu. Radujemo se Vašem dolasku.

Suglasnost na Pravilnik o unutarnjem ustroju i ustroju radnih mjesta

 • Petak, 16. prosinac 2016.

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu dana 15. prosinca 2016. godine dobilo je suglasnost Ministarstva obrazovanja i sporta na Pravilnik o unutarnjem ustroju i ustroju radnih mjesta. Pravilnik stupa na snagu nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva, dan nakon objave na oglasnoj ploči i Internet stranici Veleučilišta.

Bežični pristup Internetu na ustanovi

 • Srijeda, 16. studeni 2016.

Poštovani studenti i osoblje, obavještavamo Vas kako će ubuduće biti moguće ostvariti mrežni pristup isključivo putem mreže pod nazivom eduroam. Obzirom da se veći broj korisnika još uvijek spaja na mrežu putem mreže veleknin, obavještavamo Vas da će navedena mreža biti ugašena 01.12.2016. godine, svi korisnici se mole da izvrše izmjenu postavki bežičnog povezivanja na svojim uređajima do navedenog datuma.

Otvoren Natječaj za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017.

 • Utorak, 18. listopad 2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za akademsku godinu 2016./2017. Prijave na natječaj podnose se od 14. listopada do 8. studenoga 2016. godine.

Obavijest o početku nastave, rasporedu i orijentacijskom predavanju za brucoše

 • Petak, 30. rujan 2016.

Molimo sve studente da redovito prate rasporede na oglasnoj ploči Veleučilišta i na web stranicama pojedinih studija, odnosno na web stranici https://raspored.veleknin.hr. Nastava za studente prve godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Ekonomski i normativni okvir poduzetništva počinje 10. listopada 2016. godine, a za sve ostale 4. listopada 2016. Za studente prve godine, nakon uvodnog predavanja organizirano je kratko orijentacijsko predavanje na kojem će saznati sve bitne informacije o svojim pravima i obvezama.

Sudjelovanje djelatnika Veleučilišta na XVI. Ružičkinim danima "DANAS ZNANOST-SUTRA INDUSTRIJA"

 • Četvrtak, 29. rujan 2016.

Doc.dr.sc. Mladenka Šarolić, v. pred. i Doc.dr.sc. Zvonimir Marijanović,v.pred. su sudjelovali na XVI. Ružičkinim danima 21.-23. rujna 2016. godine u Vukovaru, s posterskim priopćenjem: Tvari arome "Neretvanske mandarine" i Karakterizacija isparljivih spojeva vršnih para Camembert sira. Organizator skupa je Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa i Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, uz područna društva HDKI iz Osijeka, Vukovara, Požege i Belišća.

Konačne rang liste

 • Srijeda, 28. rujan 2016.

Konačna rang lista pristupnika na trećem upisnom krugu dostupna je u prilogu.

Otvaranje nove akademske godine

 • Srijeda, 28. rujan 2016.

Poštovani, čast nam je pozvati Vas na svečanost otvaranja nove akademske godine 2016./2017.  na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu  koje će se održati dana, 3. listopada 2016. godine (ponedjeljak) u 11:00 sati u svečanoj dvorani Veleučilišta.

Odluka o dekanskim rokovima

 • Petak, 23. rujan 2016.

Poštovani studenti, dekanski rok održati će se 29. i 30. rujna, a moguće je pristupiti polaganju samo jednog ispita, bez obzira na broj nepoloženih. Tekst odluke možete preuzeti u prilogu.

Objava kandidatura i program rada za izbor dekana Veleučilišta

 • Srijeda, 06. srpanj 2016.

Nakon pregleda natječajne dokumentacije Povjerenstvo za prikupljanje pristiglih prijava i utvrđivanje pravovaljanosti prijava pristupnika za izbor dekana Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu utvrdilo je da ukupno jedan
kandidat zadovoljava uvjete iz Natječaja za izbor dekana Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu.

Poziv na predavanje na temu "Importance and mission of Maribor University Botanical Garden"

 • Utorak, 05. srpanj 2016.

U sklopu Erasmus + programa na Veleučilištu će boraviti prof. Andrej Šušek sa Sveučilišta u Mariboru. U sklopu svog posjeta našem Veleučilištu, u srijedu, 06.07.2016. održati će predavanje s temom: „Importance and mission of Maribor University Botanical Garden« s početkom u 11 sati u TCR dvorani Veleučilišta. Ovim putem pozivamo sve zaposlenike i studente Veleučilišta da se navedenom predavanju prisustvuju u što većem broju.

Obilježavanje 100 godina rođenja akademika Hrvoja Požara

 • Ponedjeljak, 04. srpanj 2016.

U Kninu će se u ponedjeljak i utorak održati velika svečanost u povodu 100. godišnjice rođenja akademika Hrvoja Požara. U okviru programa obilježavanja stote godišnjice rođenja kninskog i hrvatskog znanstvenog velikana u ponedjeljak će na tvrđavi biti upriličena dodjela godišnjih nagrada Zaklade Hrvoje Požar i Hrvatskog energetskog društva za znanstveni doprinos i najbolja postignuća studenata energetike, a u utorak će se na veleučilištu održati cjelodnevna Konferencija o životu i radu akademika Hrvoja Požara i njegovom značaju za Republiku Hrvatsku.

Pretraživanje