Novosti

Poziv studentima za sudjelovanje u najvećem istraživanju o kvaliteti studentskog života u Europi

  • Utorak, 24. svibanj 2016.

Poštovani studenti/ce, obavještavamo Vas da je provedba istraživanja EUROSTUDENT VI o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja produžena do 22. lipnja 2016. te do tog roka možete pristupiti web upitniku i sudjelovati u istraživanju.
EUROSTUDENT je međunarodni projekt (http://www.eurostudent.eu) koji se provodi u 37 europskih zemalja i pruža empirijske podatke o kvaliteti studentskog života na nacionalnoj i europskoj razini. 

Posjet Doc. dr. sc. Zvonimira Marijanovića, v. pred. Sveučilištu u Cagliariju - Italija

  • Utorak, 24. svibanj 2016.

Kao suradnik Doc .dr. sc.Zvonimira  Marijanovića, v. pred. je u vremenu od 13- 18. svibnja 2016. godine  posjetio Odjel za istraživanje života i prirodne znanosti Sveučilišta u Cagliariju-Italija (kod  Izv. prof . dr. sc.  Carla I. G. Tuberosa)  u sklopu  projekta: Research of Natural Products and Flavours: Chemical Fingerprinting and Unlocking the Potential  (IP-11-2013-8547), financiran od  Hrvatske zaklade za znanost (Glavni istraživač: Prof. dr. sc. Igor Jerković sa Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu).

Predstavljeni studijski programi Veleučilišta na 8. sajmu agroturizma Šibensko-kninske županje

  • Srijeda, 11. svibanj 2016.

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojne agencije Šibensko-kninske županije 30. travnja i 1. svibnja 2016. godine u Skradinu, Veleučilište „Marko Marulić“ je sudjelovalo na 8. sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije. U sklopu sajma, predstavnici Veleučilišta prezentirali su programe studija, ali i upoznali posjetitelje sa proizvodima koje studenti razvijaju zajedno sa nastavnicima Veleučilišta u sklopu nastave.

Prezentacija EU programa za mlade

  • Srijeda, 04. svibanj 2016.

Poštovani studenti i mladi s područja grada Knina, Udruga Mladi u EU iz Šibenika i Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, organiziraju radionicu EU programa za mlade. Ovim putem vas pozivamo da se u što većem broju, odazovete na radionicu, koja će se održati u:
Četvrtak, 19.05.2016. godine s početkom u 11 sati u prostorima Veleučilišta.

Poziv na predavanje na temu "Održivost duga RH"

  • Utorak, 12. travanj 2016.

Prof. dr. sc. Boris Cota s Ekonomskog fakulteta Zagreb dana 22.04.2016. (petak) održati će predavanje na temu "Održivost duga RH" s početkom u 16:00 sati u TCR dvorani Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu.

Sudjelovanje djelatnika Veleučilišta na šestoj nacionalnoj konferenciji o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda "Novi horizonti"

  • Utorak, 12. travanj 2016.

Doc.dr.sc. Josip Gugić, prof.v.š. i Doc.dr.sc. Zvonimir Marijanović,v.pred. su sudjelovali na dvodnevnom skupu i to u terminu 08-09. travnja 2016. godine u Opatiji u sklopu "6. Nacionalne konferencije o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda-Novi horizonti", s usmenim
priopćenjem: Kupovno ponašanje i stavovi potrošača meda na Splitskom tržištu i Antioksidacijski potencijal uniflornog meda. Organizator skupa je Katedra za zdrastvenu ekologiju Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Rijeci.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr.sc. Predrag Šustar posjetio Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu

  • Nedjelja, 03. travanj 2016.

U sklopu obilaska Šibensko-kninske županije ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr.sc. Predrag Šustar posjetio je i Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu, te obišao Inovacijsko središte i studentski dom u izgradnji. Ministra Šustara proveli su  v. d. dekana Lovorka Blažević, v.pred., prodekanica za nastavu Emilija Friganović, v.pred. te predstavnici grada Knina na čelu s gradonačelnikom Nikolom Blaževićem, saborskom zastupnicom Josipom Rimac, županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom.

Sretan Uskrs

  • Nedjelja, 27. ožujak 2016.

Svim studentima i djelatnicima Veleučilišta želimo sretan Uskrs!

v.d. dekana

Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu

Obavijest za studente o izborima za predstavnike studenata u Studentskom zboru

  • Utorak, 01. ožujak 2016.

Obavještavaju se studenti da će se izbori za predstavnike studenata u studentskom zboru održati 14. ožujka 2016. godine od 08:00 – 20:00 sati.

Prijave kandidata i njihovih zamjenika zaprimat će se u studentskoj službi do 5. ožujka 2016.

Izborno povjerenstvo će konačne rang liste kandidata po izbornim jedinicama objaviti 7. ožujka 2016. godine.

Pretraživanje