Novosti

Poziv na razgovor kandidata koji su se prijavili na Natječaj objavljen u Narodnim novinama 70/18 na točku 5. Natječaja jedan izvršitelj (m/ž) za izbor i na odgovarajuće radno mjesto I. vrste

  • Subota, 22. rujan 2018.

Pozivaju se kandidati Diana Ramljak i Marko Pribisalić koji su se prijavili na točku  5. Natječaja objavljenog dana 1. kolovoza 2018. u Narodnim novinama (70/2018) u dnevnom tisku 24 sata, na stranicama Europskog istraživačkog prostora i na Internet stranicama Veleučilišta na razgovor sa stručnim povjerenstvom koji će se obaviti dana 25. rujna 2018. u 10 sati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu, Krešimirova 30, Knin.

Poziv na 1. Međunarodno znanstvenu-stručnu konferenciju

  • Četvrtak, 20. rujan 2018.

Poštovani, pozivamo Vas na 1. Međunarodno znanstvenu-stručnu konferenciju „Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti“ u sklopu koje će se održati Regionalno ocjenjivanje mliječnih proizvoda i tradicionalna 5. izložba sira iz mišine koja će se održati dana 21. rujna 2018. godine (petak) s početkom u 11:00 sati u dvorani Studentskog doma fra „Lujo Marun“, Kralja Petra Krešimira IV. br.22.

Radujemo se Vašem dolasku!

Odluka o prijamu u radni odnos ured za kvalitetu

  • Petak, 14. rujan 2018.

Nakon provedenog natječaja za prijam jednog izvršitelja u radni odnos na radnom mjestu rukovoditelja u ureda za unapređivanje i osiguravanje kvalitete studiranja na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu, Izvješća Povjerenstva za provedbu javnog natječaja i pribavljene suglasnosti od strane Upravnog vijeća Veleučilišta dekanica Lovorka Blažević, v. pred. donijela je Odluku da se u radni odnos na gore navedeno mjesto prima Ivan Sorić, iz Knina.

Konačna rang lista studenata za smještaj u Studentskom domu "fra Lujo Marun" u ak.god. 2018./2019.

  • Utorak, 11. rujan 2018.

Po isteku roka za dostavu prigovora na privremenu rang listu natječaja za smještaj studenta u Studentski dom „fra Lujo Marun“  u akademskoj godini 2018./2019., Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja objavljuje Konačnu rang listu studenta koji su ostvarili pravo na smještaj. Upute studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentski dom „fra Lujo Marun“  bit će objavljene najkasnije do 17. rujna 2018. na našoj web stranici.

Privremena rang lista studenata za smještaj u Studentskom domu "Fra Lujo Marun"

  • Četvrtak, 30. kolovoz 2018.

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu raspisalo je dana 03. srpnja 2018. godine Natječaj za smještaj studenata u Studentski dom "fra Lujo Marun" u ak.god. 2018./2019. Nakon isteka roka za podnošenje prijava na Natječaj, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja obradilo je pristigle prijave i sačinilo Privremenu rang listu za subvencionirani smještaj studenata u studentski dom “fra Lujo Marun”.

Poziv na razgovor (testiranje za prijavljene na radno mjesto I vrste – rukovoditelj (šef) pododsjeka u središnjoj službi u Uredu za unapređivanje i osiguravanje kvalitete studiranja)

  • Srijeda, 01. kolovoz 2018.

Poziv na razgovor (testiranje za prijavljene na radno mjesto I vrste – rukovoditelj (šef) pododsjeka u središnjoj službi u Uredu za unapređivanje i osiguravanje kvalitete studiranja na Veleučilištu ''Marko Marulić'' u Kninu u punom radnom vremenu, na određeno do povratka zaposlenika Veleučilišta s obnašanja funkcije dužnosnika) sa Povjerenstvom za provedbu javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa

Poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno–stručnoj konferenciji

  • Petak, 20. srpanj 2018.

Poštovani, iznimna namje čast pozvati Vas da sudjelujete na našoj I. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom „Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama Jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti“ koja će se održati u organizaciji Veleučilišta u Kninu, 21. i 22. rujna 2018. godine. Želimo potaknuti promišljanje o mogućnostima razvoja ruralnih krajeva, temeljem povezivanja tema iz područja društvenih, humanističkih i biotehničkih znanosti s posebnim naglaskom na polja ekonomije, prehrambene tehnologije i poljoprivrede krša te uspostaviti širi dijalog u razmjeni mišljenja i dobre prakse. Pozivamo Vas da svojim radovima i aktivnim sudjelovanjem na konferenciji doprinesete razvoju znanstvenog i stručnog promišljanja problematike ruralnog razvoja.

Gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina"

  • Utorak, 26. lipanj 2018.

Dana 28. lipnja 2018. godine (četvrtak) u 13: - 13:45 (TCR dvorana) održati će se gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina" gostujućeg predavača Emira Delića s Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću-BIH. Predavanje je namijenjeno za studente Biljne proizvodnje, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Poziv na obilježavanje 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta

  • Subota, 09. lipanj 2018.

Povodom  13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu koja će se održati dana 11. lipnja 2018. godine s početkom u 09:30 sati na ljetnoj terasi studentskog doma "fra. Lujo Marun", Kralja Petra Krešimira IV. br. 22, Knin. Radujemo se Vašem dolasku.

Pretraživanje