Novosti

Poziv na predstavljanje Czestochowa University of Techology

  • Ponedjeljak, 18. ožujak 2019.

U sklopu Erasmus + programa na Veleučilištu će boraviti ing. Renata Stasiak-Betiejewska PhD. i prof. dr. hab. inž. Robert Ulewicz, te će u utorak 19.03.2019. godine predstaviti Czestochowa University of Techology s početkom u 11 sati u TCR dvorani Veleučilišta. Ovim putem pozivamo sve zaposlenike i studente Veleučilišta da se navedenom predavanju prisustvuju u što većem broju.

Održana radionica "Ishodi učenja i vrednovanje u obrazovanju"

  • Utorak, 12. ožujak 2019.

Na Veleučilištu je u subotu 09. ožujka 2019. godine. održana radionica "Ishodi učenja i vrednovanje u obrazovanju" za sve nastavnike Veleučilišta. Radionica je održana u svrhu dodatnog usavršavanja naših nastavnika. Iskustva s radionice koristit će se u svrhu poboljšanja studijskih programa ali i u svrhu pripreme novih studijskih programa iz područja biotehničkih i društvenih znanosti koji su u fazi razvoja. Zahvaljujemo doc.dr.sc. Marku Turku na izvrsnim predavanjima i Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Radionica "Analiza, identifikacija i kvantifikacija proteina spregnutim metodama tekućinske kromatografije i spektrometrije masa"

  • Srijeda, 06. ožujak 2019.

Doktorandice mr. sc. Ljiljana Nanjara, pred. i  Anita Pamuković, v. pred. sudjelovale su na praktičnoj radionici  "Analiza, identifikacija i kvantifikacija proteina spregnutim metodama tekućinske kromatografije i spektrometrije masa",  BICRO BIOCENTAR d.o.o. Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije, u Zagrebu 26. i 27. veljače 2019.

Odluka o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za Studentski zbor Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu za razdoblje od 2019 do 2021. godine

  • Srijeda, 27. veljača 2019.

Na temelju članka 15., stavak 2.. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/07) i članka 30. Statuta Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu dekanica Lovorka Blažević, v. pred.  dana 26. veljače 2019. godine donosi Odluku o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za Studentski zbor Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu za razdoblje od 2019 do 2021. godine

Održan Dan otvorenih vrata na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu

  • Ponedjeljak, 25. veljača 2019.

Dana 20. veljače 2018. godine  održan je Dan otvorenih vrata na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu a učenici završnih razreda srednjih škola u Kninu su imali  priliku upoznati se s programima i mogućnostima Veleučilišta.
Maturantima su predstavljena četiri studijska programa te pozitivne strane ove ustanove koja se razvija u kvaliteti studiranja i kompetencija koje se tamo mogu steći.

Dan otvorenih vrata na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu

  • Ponedjeljak, 18. veljača 2019.

Dana 20. veljače 2018. godine  s početkom u 10:00 sati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu održati će se Dan otvorenih vrata. U ugodnom ozračju, u predvorju Veleučilišta maturantima kninskih srednjih škola predstavit će se iz različitih perspektiva prednosti studiranja na Veleučilištu u Kninu kao ustanovi koja se razvija u kvaliteti uvjeta studiranja i kompetencija koje se stječu završavanjem jednog od veleučilišnih preddiplomskih i specijalističkog diplomskog stručnog studija. Predstavnici Veleučlišta će učenicima predstaviti razvojne projekte, nove studijske programe, mogućnosti studentske mobilnosti, a saznat će i sve o studentskom standardu i potencijalima zapošljavanja nakon studija.
Ovom prigodom maturante će se upoznati s ERASMUS + programom.

Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu za razdoblje od 2019. do 2021. godine

  • Srijeda, 13. veljača 2019.

Na temelju članka 15., stavak 2.. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/07) i članka 30. Statuta Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu dekanica Lovorka Blažević, v. pred.  dana 11. veljače 2019. godine donosi Odluku o raspisivanju izbora za Studentski zbor Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu za razdoblje od 2019. do 2021. godine

Poziv na izvanrednu skupštinu Alumni kluba Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu

  • Srijeda, 06. veljača 2019.

Pozivamo sve članove Alumni kluba Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu na izvanrednu skupštinu koja će se održati u četvrtak, 7. veljače 2019. godine u 17 sati u velikoj dvorani, Krešimirova 30, Knin.
Također, pozivamo sve one koji su završili stručni studiji ili specijalistički diplomski stručni studij na Veleučilištu "Marko Marulić" u Kninu da postanu članovi Kluba.
Temeljni ciljevi Kluba su promicanje ugleda Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu te izgradnja i jačanje veza i suradnje između bivših studenata i Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu.

Održana radionica“Ishodi učenja u visokom obrazovanju“

  • Srijeda, 06. veljača 2019.

Na Veleučilištu je u subotu 02. veljače 2019. godine. održana radionica“Ishodi učenja u visokom obrazovanju“ za sve nastavnike Veleučilišta. Radionica je održana u svrhu dodatnog usavršavanja naših nastavnika. Iskustva s radionice koristit će se u svrhu poboljšanja studijskih programa ali i u svrhu pripreme novih studijskih programa iz područja biotehničkih i društvenih znanosti koji su u fazi razvoja. Zahvaljujemo doc.dr.sc. Marku Turku na izvrsnim predavanjima i Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Pretraživanje