Novosti

Obavijest za promovente

Obavijest za promovente

  • Četvrtak, 05. prosinac 2019.

Poštovani, čast nam je pozvati Vas na svečanu promociju stručnih preddiplomskih prvostupnika  i stručnih diplomskih specijalista Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu,  koja će se održati dana 19. prosinca 2019. godine u 13:00 sati u studentskom domu „Fra Lujo Marun“ (multimedijalna dvorana), Krešimirova 22, Knin. Okupljanje  stručnih prvostupnika i stručnih specijalista u studentskom domu „Fra Lujo Marun“ (multimedijalna dvorana) predviđeno je najkasnije  do 11:00 sati, radi uvježbavanja protokola.

Gostujuće predavanje dr.sc. Željane Pancirov Cornelisse

Gostujuće predavanje dr.sc. Željane Pancirov Cornelisse

  • Ponedjeljak, 02. prosinac 2019.

Poštovane kolegice i kolege, studentice i studenti  pozivamo vas u srijedu, 04. prosinca 2019. godine, na gostujuće predavanje dr.sc. Željane Pancirov Cornelisse koje će se održati u sklopu kolegija Engleski jezik na preddiplomskom stručnom studiju Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom. Predavanje će biti održano s početkom u 16:00 sati u TCR dvorani.

Sudjelovanje na konferenciji "Languages and Cultures in Time and Space 9"

Sudjelovanje na konferenciji "Languages and Cultures in Time and Space 9"

  • Srijeda, 20. studeni 2019.

Profesorica Veleučilišta 'Marko Marulić', dr.sc. Marijana Drinovac Topalović boravila je u Novom sadu od 15.-17. studenog 2019., gdje je na Filozofskom fakultetu, u sklopu konferencije 'Languages and Cultures in Time and Space 9' predstavila rad pod nazivom 'Face as a Manifestation of Personality in Croatian Political Discourse'."