Novosti

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima u ak. god 2019./2020.

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima u ak. god 2019./2020.

  • Srijeda, 27. svibanj 2020.

Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu raspisuje natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima Veleučilišta  „Marko Marulić“ u Kninu za akademsku godinu 2019./2020.
Stipendija je namijenjena studentima Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu u sljedećim kategorijama:
1. izvrsnost,
2. socio-ekonomski status.
Godišnji iznos jedne stipendije iznosi 10.000,00 kn za 1. kategoriju i 10.000,00 kn za 2. kategoriju.
Veleučilište „Marko Marulić“ u Kninu dodjeljuje ukupno osam (8) stipendija i to dvije (2) najboljim studentima na biotehničkim i društvenim studijima te tri (6) studentima posebnog socio-ekonomskog statusa sukladno tablicama:

Obavijest dekanice studentima

Obavijest dekanice studentima

  • Srijeda, 13. svibanj 2020.

Drage studentice i studenti, hvala što ste izdvojili malo svoga vremena i popunili obrazac kako bi nam pomogli da unaprijedimo način izvođenja nastave na daljinu i da u ovoj nepredviđenoj situaciji što prije sagledamo moguće slabe točke izvođenja nastave na daljinu. Vaši odgovori su nam pomogli da sve raspoložive resurse na što bolji način iskoristimo u cilju boljeg prenošenja znanja ali i da poboljšamo vrednovanje ishoda učenja tijekom ovog semestra. Isto tako hvala Vam što ste prepoznali naše dobre resurse i to posebice nastavnike koji su zaslužili svaku pohvalu. Hvala Vam u ime svih nas! Održavanje nastave i ispita na Veleučilištu nastavlja se „na daljinu“, a o mogućim promjenama na vrijeme ćemo Vas izvijestiti. Vaše nam je mišljenje važno i vrijedno. Ovim putem vas pozivam da i nadalje dijelite svoja iskustva, postavljate pitanja i dajete prijedloge za poboljšanja na slijedeću adresu elektroničke pošte: studentskisanducic@veleknin.hr

Snimke webinara na temu Teams for Education

Snimke webinara na temu Teams for Education

  • Srijeda, 06. svibanj 2020.

Poštovane kolegice i kolege nastavnici, drage studentice i studenti,
na poveznici https://mzo.gov.hr/vijesti/webinari-teams-for-eduacation-za-visoko-obrazovanje/3686 dostupne su snimke sljedećih webinara na temu Teams for Education:

  • Kako koristiti MS Teams za učenje na daljinu za nastavnike visokoškolskih ustanova
  • Kako koristiti MS Teams za studente.

MS Teams je alat koji omogućava rad u virtualnom okruženju u realnom vremenu. Nastavnici mogu u ovom alatu održavati virtualna predavanja u kojima studenti mogu aktivno sudjelovati uz pristup računalom, mobilnim telefonom ili tabletom.
Na istoj poveznici dostupan je i webinar za rad u programu OneNote:

  • Kako koristiti OneNote za nastavnike visokoškolskih ustanova te upute za korištenje Microsoft Teams i Office 365 programskih alata.