Novosti

Gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina"

  • Utorak, 26. lipanj 2018.

Dana 28. lipnja 2018. godine (četvrtak) u 13: - 13:45 (TCR dvorana) održati će se gostujuće predavanje na temu "Ukrasna dendroflora Bihaća - Bosna i Hercegovina" gostujućeg predavača Emira Delića s Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću-BIH. Predavanje je namijenjeno za studente Biljne proizvodnje, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Poziv na obilježavanje 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta

  • Subota, 09. lipanj 2018.

Povodom  13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu 13. obljetnice osnivanja Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu koja će se održati dana 11. lipnja 2018. godine s početkom u 09:30 sati na ljetnoj terasi studentskog doma "fra. Lujo Marun", Kralja Petra Krešimira IV. br. 22, Knin. Radujemo se Vašem dolasku.

Poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno–stručnoj konferenciji

  • Četvrtak, 31. svibanj 2018.

Poštovani, zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv za sudjelovanje na I. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom ""Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti", koja će se održati u organizaciji Veleučilišta u Kninu, 21. i 22. rujna 2018. Pozivamo Vas da svojim radovima i aktivnim sudjelovanjem na konferenciji doprinesete razvoju znanstvenog i stručnog promišljanja problematike ruralnog razvoja.

Stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća prehrane

  • Četvrtak, 24. svibanj 2018.

U subotu, 26. svibnja 2018. godine, u prostorijama Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu održati će se stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća prehrane za Istarsku, Ličko-senjsku, Primorsko-goransku i Zadarsku županiju (MŽSV) u organizaciji MŽSV-a i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar.

Javno predavanje na temu „Korporativna socijalna odgovornost“

  • Srijeda, 23. svibanj 2018.

Dana 24. svibnja 2018. godine (četvrtak) u 16: - 17:30 (TCR dvorana) održati će se predavanje na temu „Korporativna socijalna odgovornost“ (Corporate social responsibility) gostujućih predavača sa Sveučilišta u Poljskoj (UTP University of Science and Technology – Faculty of Management). Gostujući predavači su Anna Jakubczak i Malgorzata Gotowska. Predavanje je OBAVEZNO za studente Trgovinskog poslovanja 1. godina, te ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da nam se pridruže.

Javno predavanje na temu "Ugovor o zajmu"

  • Nedjelja, 20. svibanj 2018.

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će Mija Baljkas,dipl. iur. održati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu. Predavanje na temu „Ugovor o zajmu“ , održati će se u ponedjeljak, 28. svibnja 2018. godine u 16:00 sati (TCR dvorana) na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu.

Javno predavanje na temu "Krizno komuniciranje i odnosi s javnošću“

  • Četvrtak, 10. svibanj 2018.

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će mr.sc. Kristina Vukošić Popov održati na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu. Predavanje na temu „Krizno komuniciranje i odnosi s javnošću“ , održati će se u petak, 25. svibnja 2018. godine s početkom u 16:00 sati u TCR dvorani.

Odluka o dobitnicima stipendija za redovite studente na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu za akademsku godinu 2017./2018.

  • Nedjelja, 08. travanj 2018.

Poštovani, u prilogu dostavljamo Odluku o dobitnicima stipendija za redovite studente Veleučilišta u ak. god. 2017./2018.

Studenti dobitnici stipendija ostvaruju pravo na stipendije u godišnjem iznosu od 10.000,00 (slovima:desettisuća) kuna, koji će se isplaćivati mjesečno za razdoblje od 1. listopada 2017. do 30. srpnja 2018. godine.

Predstavljanje Veleučilišta na međunarodnoj konferenciji Wine Vip Event

  • Nedjelja, 08. travanj 2018.

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu predstavilo se 04. travnja 2018. godine u Vodicama u hotelu Sky Olympia na međunarodnoj konferenciji Wine Vip Event s funkcionalnim pekarskim proizvodima. Tijekom manifestacije posjetitelji su mogli probati proizvode razvijene pod projektom TechTransferSIKC financiranog iz Fonda za ulaganje u znanost i inovacije koji uz povećani udio prehrambenih vlakana sadrže količine soli manje od 1,4 % na ukupnu masu proizvoda (1,09-1,36%).

Pretraživanje