ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com
MOODLE     Studomat     STUDENTSKA SLUŽBA     Upisi     WEBMAIL     KONFERENCIJA         HR   •   EN

Riječ dekanice

Veleučilište “Marko Marulić” u Kninu želi dobrodošlicu svim studenticama i studentima koji žele započeti svoje akademsko obrazovanje na akreditiranim preddiplomskim stručnim studijima: Poljoprivreda krša – Biljna proizvodnja, Poljoprivreda krša – Stočarstvo krša, Prehrambena tehnologija, Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom i specijalističkom diplomskom stručnom studiju Ekonomski i normativni okvir poduzetništva.

Veleučilište ulaže značajan trud u kreiranje atraktivnih studijskih programa, podizanje kvalitete studija i studentskog standarda. Novootvoreni studentski dom u neposrednoj blizini Veleučilišta te osigurana studentska prehrana tvore jedinstveni studentski kampus.

Veleučilište njeguje stručnu i znanstvenoistraživačku djelatnost i predano potiče studente da surađuju sa svojim nastavnicima, koji će vas dragi studenti, svojim znanjima u primijenjenim područjima motivirati da budete što uspješniji na putu ka stjecanju željenih akademskih zvanja. Opremljeni smo modernim laboratorijima, učionicama, videokonferencijskom dvoranom, info dvoranom; potičemo poslovnu suradnju s nizom domaćih i stranih institucija, te malih i srednjih poslovnih subjekata u kojima studenti stječu svoja stručna i praktična znanja kojima je cilj stvoriti komparativne prednosti na tržištu rada. Potpisnici smo ERASMUS i ERASMUS + povelje temeljem koje organiziramo razmjenu studenata i nastavnika te i na taj način podižemo kvalitetu studija.

I na kraju želimo dobrodošlicu studentima koji imaju želju i sposobnost učenja i stvaranje novih spoznaja koje mijenjaju i produbljuju naše razumijevanje svijeta oko nas!

Dolaskom na naše Veleučilište upoznajte bogato povijesno i kulturno naslijeđe ali i prirodne ljepote koje okružuju!

Lovorka Blažević, v.pred. dekanica

 

KONTAKT

 

  Adresa: Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

  Tel: +385 (22) 664 450

  Email: info@veleknin.hr

OIB:   13664089430

IBAN:   HR7424070001100148180

SWIFT:   OTPVHR2X