ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com
MOODLE     Studomat     STUDENTSKA SLUŽBA     Upisi     WEBMAIL     KONFERENCIJA     HOSTEL         HR   •   EN

Riječ dekanice

 RIJEČ DEKANICE

Poštovani posjetitelji, poštovane kolege i kolegice, dragi bivši, sadašnji i budući studenti, dobrodošli na internetsku stranicu Veleučilišta „Marko Marulić“  u Kninu!

Priča o Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu, priča je o ustanovi prepoznatljivih studijskih programa koji povezuju primarnu proizvodnju, preradu i plasman, nastala na ideji spone znanosti i gospodarstva te razvijanja poduzetničkog duha među mladima.

U gotovo 19 godina postojanja Veleučilišta, ovdašnje studije uspješno završilo 800 studenata, za koje se nadamo da će nastaviti doprinositi razvitku Veleučilišta kroz aktivnosti Alumni kluba.

 

Ponosni smo na našu ulogu u obrazovanju stručnjaka za budućnost - stručnjaka koji neće biti samo inženjeri, prvostupnici i magistri struke, nego i pravi akademski građani, intelektualci sposobni kritički promišljati i koristiti stečena znanja za boljitak svoga zavičaja i društva u cjelini.

 

Veleučilište obavlja stručni, istraživački i znanstveno-istraživački rad, nositelj je različitih edukacija te sudjeluje u programima cjeloživotnog učenja i obrazovanja. Obavlja i izdavačku, knjižničarsku te informatičku djelatnost vezano za temeljnu djelatnost te je društveno angažirano kroz suradnju s mnogim dionicima javnog i kulturnog života na području grada Knina, Šibensko-kninske županije i šire.

 

Kontinuirano ulažemo napore u kreiranje novih studijskih programa, poboljšanje sustava kvalitete i podizanje svijesti o kulturi kvalitete u visokom obrazovanju, posebice vodeći računa o stvaranju ugodnog radnog ozračja za naše zaposlenike i studente i poboljšanju studentskog standarda kontinuiranim osuvremenjivanjem  prostora Veleučilišta i Studentskog doma, osiguravanjem kvalitetne studentske prehrane i poticanjem studenata na uključivanje u aktivnosti Veleučilišta kroz nastavu, stručnu praksu, studentsko zapošljavanje i program akademske mobilnosti Erasmus+.

 

Dragi studenti, sigurna sam da će vam studiranje na našem Veleučilištu, uz bezrezervnu podršku svih naših zaposlenika i prirodne ljepote te povijesnu važnost našega grada Knina, ostati zabilježeno u lijepom sjećanju.

S radošću vas dočekujemo i želimo vam studentske dane ispunjene dobrim zdravljem, britkim umom te strpljivošću i upornošću koje su jamstvo uspjeha.

 

Dekanica:

dr.sc. Marijana Drinovac Topalović, prof.struč.stud.

 

U Kninu, 2. listopada 2023.

 

KONTAKT

 

  Adresa: Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

  Tel: +385 (22) 664 450

  Email: info@veleknin.hr

OIB:   13664089430

IBAN:   HR7424070001100148180

SWIFT:   OTPVHR2X