ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com
MOODLE     Studomat     STUDENTSKA SLUŽBA     Upisi     WEBMAIL        

Riječ dekana

Veleučilište “Marko Marulić” u Kninu želi dobrodošlicu svim studenticama i studentima koji žele započeti svoje akademsko obrazovanje na akreditiranim preddiplomskim stručnim studijima: Poljoprivreda krša – Biljna proizvodnja, Poljoprivreda krša – Stočarstvo krša, Prehrambena tehnologija, Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom i specijalističkom diplomskom stručnom studiju Ekonomski i normativni okvir poduzetništva.

Veleučilište je 2016. godine proslavilo prvih jedanaest godina tijekom kojih je uložen značajan trud u kreiranju atraktivnih studijskih programa, podizanju kvalitete studija, i studentskog standarda. Veleučilište njeguje stručnu i znanstvenoistraživačku djelatnost i predano potiče studente da surađuju sa svojim nastavnicima, koji će vas dragi studenti, svojim znanjima u primijenjenim područjima motivirati da budete što uspješniji na putu ka stjecanju željenih akademskih zvanja.

Opremljeni smo modernim laboratorijima, učionicama, videokonferencijskom dvoranom, info dvoranom; potičemo poslovnu suradnju s nizom domaćih i stranih institucija, te malih i srednjih poslovnih subjekata u kojima studenti stječu svoja stručna i praktična znanja kojima je cilj stvoriti komparativne prednosti na tržištu rada.

Ponosni smo što smo potpisnici ERASMUS i ERASMUS + povelje temeljem koje organiziramo razmjenu studenata i nastavnika te i na taj način podižemo kvalitetu studija.

Aktivnom suradnjom s gospodarstvom, partnerstvima za razvoj zajednice Veleučilište svojim djelovanjem doprinosi tranziciji našeg društva u društvo znanja i stvara preduvjete kvalitetnog razvoja grada Knina, Šibensko-kninske županije i šire.

I na kraju pozivam Vas da svojim dolaskom na studij postanete dio naše akademske zajednice ali i dio grada Knina koji je osobito ponosan na svoje bogato povijesno i kulturno naslijeđe te prirodne ljepote koje ga okružuju.

 

Lovorka Blažević, v.pred. dekanica

 

KONTAKT

 

  Adresa: Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

  Tel: +385 (22) 664 450

  Fax: +385 (22) 661 374

  Email: info@veleknin.hr

OIB:   13664089430

IBAN:   HR7424070001100148180

SWIFT:   OTPVHR2X