ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com
MOODLE     Studomat     STUDENTSKA SLUŽBA     Upisi     WEBMAIL     KONFERENCIJA     HOSTEL         HR   •   EN

Međunarodna suradnja

Veleučilište „Marko Marulić" iz Knina nositelj je Erasmus sveučilišne povelje (EUC)od akademske godine 2012/13. Veleučilištu „Marko Marulić" iz Knina dodijeljena je nova Erasmus povelja za visoko obrazovanje / The Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) za Erasmus + program koji obuhvaća razdoblje od 2014 – 2020 godine i zamjenjuje sedam postojećih programa, uključujući i Program cjeloživotnog učenja (LLP) koji završava u tekućoj 2013/2014 godini.

Erasmus povelja za visoko obrazovanje (ECHE) daje opći kvalitativni okvir za aktivnosti u okviru europske i međunarodne suradnje visokoškolskih institucija (HEI) predviđene Programom Erasmus +. Dodjela Erasmus povelje o visokom obrazovanju (ECHE) je preduvjet za sve visokoškolske ustanove iz prihvatljivih zemalja (Popis je objavljen u pozivu i može se pronaći na donjem linku) koje su spremne sudjelovati u individualnoj mobilnost i / ili u suradnji na inovacijama i dobroj praksi u okviru Programa.

Za visoka učilišta koja se nalaze u drugim zemljama (nisu na popisu prihvatljivih zemalja) ishođenje ECHE nije potrebno, a kvalitativni okvir s istima će se uspostaviti kroz međuinstitucionalne ugovore između visokih učilišta.

Poveznice:

 

 

 

 

 

Erasmus odbor

Za više informacija o međunarodnim aktivnostima i Erasmus programu, molimo kontaktirajte Erasmus koordinatoricu dr. sc. Mariju Vrdoljak, v. pred. na email adresu erasmus@veleknin.hr


Za više informacija o programima mobilnosti u Hrvatskoj posjetite stranice Agencije za mobilnost i programe EU www.mobilnost.hr

 

<
KONTAKT

 

  Adresa: Petra Krešimira IV 30, 22300 Knin

  Tel: +385 (22) 664 450

  Email: info@veleknin.hr

OIB:   13664089430

IBAN:   HR7424070001100148180

SWIFT:   OTPVHR2X